Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κριστιάνο Ρονάλντο - Επέστρεψε επίσημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο Ρονάλντο – Επέστρεψε επίσημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε και επίσημα την «βόμβα», ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα επόμενα δύο χρόνια

Είναι πλέον και επίσημο. Ο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Πορτογάλο να επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» για να δώσει ξανά τις δικές του παραστάσεις στο «Θέατρο των Ονείρων».

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες μετά την επιθυμία του Ρονάλντο να φύγει από την Γιουβέντους, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι αυτή που έκανε πρώτη κίνηση για την απόκτησή, αλλά στο τέλος μίλησε η καρδιά του Πορτογάλου, ο οποίος αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην Γιουνάιτεντ μετά από δώδεκα χρόνια.

Ο 36χρονος έζησε στιγμές δόξας στην κόκκινη πλευρά της πόλης, καθώς εκεί κατέκτησε την πρώτη του Χρυσή Μπάλα, όπως επίσης και το πρώτο Champions League της καριέρας του.

Το deal ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Γιουβέντους έκλεισε στα 15 εκατ. ευρώ συν άλλα οχτώ σε μπόνους. Ο Ρονάλντο βρέθηκε στη Μαδέϊρα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού όλα πάνε καλά, θα τεθεί άμεσα στις υπηρεσίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει πως η ομάδα έχει φτάσει συμφωνία με την Γιουβέντους για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο, ο οποίος έχει κερδίσει 5 χρυσές μπάλες, έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 30 τρόπαια στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένου 5 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 7 τίτλους στην Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία και μία κατάκτηση EURO, με την πατρίδα του την Πορτογαλία. Κατά την πρώτη του θητεία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας 118 γκολ σε 292 αγώνες.

Όλοι στην ομάδα ανυπομονούν να καλωσορίσουν τον Κριστιάνο πίσω στο Μάντσεστερ.

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024