Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πυροδοτεί τη «βόμβα» η Ρεάλ – Κλείνει τον Εμπαπέ! (pic)

Πυροδοτεί τη «βόμβα» η Ρεάλ – Κλείνει τον Εμπαπέ! (pic)

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την απόκτηση του Κίλιαν Εμπαπέ!

Όλα έτοιμα για τη «βόμβα»! Ο Κίλιαν Εμπαπέ βρίσκεται πλέον μία ανάσα μακριά από το όνειρο της ζωής του, καθώς φέρεται να οδεύει στη Μαδρίτη και στη Ρεάλ!

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ποδοσφαιριστής της Βασίλισσας και θα κλειδώσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του αθλήματος!

Όπως αναφέρει η Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με την Παρί, με το deal να κλείνει στα 180 εκατομμύρια ευρώ! Ο 22χρονος επιθετικός θα «πετάξει» μέσα στις επόμενες ώρες για την ισπανική πρωτεύουσα ώστε να κλείσει με κάθε επισημότητα το σπουδαίο deal το οποίο θα φτάσει στα 180 εκατομμύρια ευρώ, με τον Γάλλο να διατηρεί τη δεύτερη θέση στις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς και από τη Μονακό είχε αποκτηθεί με το ίδιο ακριβώς ποσό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024