Φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες, 1 πεζοπόρο τμήμα, έχουν σταλεί 6 οχήματα και έχουν σηκωθεί δύο αεροσκάφη. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά την επέμβαση των πυροσβεστών η κατάσταση είναι καλύτερη από όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο Twitter
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής . Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.