Θλίψη στο χώρο του πολιτισμού σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ανέστη Βλάχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.
Ο Ανέστης Βλάχος είχε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο Ανέστης Βλάχος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, διάσημος για τις ερμηνείες του σε ρόλους «κακών».
Ο γιος του, Ηρακλής, που στάθηκε δίπλα του μέχρι το τέλος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Να την προσέχεις την μαμά σε παρακαλώ εκεί που πας Πατέρα, βρες και την Σοφία μας και να με περιμένετε, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ… Αντίο μπαμπά… Καλό ταξίδι» έγραψε φανερά συγκινημένος ο Ηρακλής Βλάχος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.