Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σον Πεν - Άγριος καυγάς με την κόρη του για μια... μάσκαρα

Σον Πεν – Άγριος καυγάς με την κόρη του για μια… μάσκαρα

Όταν ο Σον Πεν σκηνοθέτησε την κόρη του.... δεν πήγαν όλα καλά

Όταν ο Σον Πεν σκηνοθέτησε την κόρη του….

Η εμπειρία της Ντίλαν Πεν στα γυρίσματα της ταινίας «Flag Day» μάλλον θα της μείνει αξέχαστη! Η κόρη του Σον Πεν n παραχώρησε μια συνέντευξη μαζί με τον πατέρα της στο κανάλι CBS και την εκπομπή «The Late Show With Stephen Colbert» για να προωθήσουν την νέα ταινία τους. Η ίδια δεν παρέλειψε να σημειώσει πόσο φοβόταν για αυτή τη συνεργασία.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης πατέρας και κόρη ήταν πολύ ευδιάθετοι και μίλησαν και για τις διαφωνίες που έχουν. Ακούσαμε την πιο χαριτωμένη διαφωνία που θα μπορούσαν να έχουν. Η Ντίλαν Πεν είπε ότι διαφωνούσαν: «Για το αν θα μπορούσε να φορέσει μάσκαρα ή όχι».

Ο παρουσιαστής είπε ότι αυτή η διαφωνία θα μπορούσε να γίνει όταν η Ντίλαν Πεν θα ήταν έφηβη και όχι τώρα και ρώτησε έαν αυτή τους η διαφωνία ήταν ιδιωτική ή δημόσια. Οι δυο τους απάντησαν ότι δυστυχώς ήταν δημόσια και ήταν άβολο.

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα της: «Είναι πραγματικά υπέροχος και απελευθερωτικός ο τρόπος που μας σκηνοθετεί. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη διαδικασία που μας προετοιμάζει ως ηθοποιούς»

Η όμορφη ηθοποιός στο τέλος αποκάλυψε πώς και η ίδια θα ήθελε στο μέλλον να σκηνοθετήσει τον πατέρα της: «100 τοις εκατό. Θέλω να το αναποδογυρίσω. Είναι η σειρά μου».

Δείτε τη συνέντευξη:

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024