Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κόλλησε» με τη Σαουθάμπτον η Γιουνάιτεντ (1-1) – Διπλό στο «Μολινό» η Τότεναμ (0-1)

«Κόλλησε» με τη Σαουθάμπτον η Γιουνάιτεντ (1-1) – Διπλό στο «Μολινό» η Τότεναμ (0-1)

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό, Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 1-1. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Τότεναμ του Νούνο Εσπίριτο

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό, Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Σόλσκιερ να υποχρεώνεται στην πρώτη της απώλεια. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Τότεναμ του Νούνο Εσπίριτο που «πλήγωσε» τη Γουλβς (0-1) χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άλι.

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Πρώτη στάση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σε ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό ρυθμό και πολλές φάσεις, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των «αγίων» και έμειναν στο 1-1 στο «Saint Mary’s» για τη 2η αγωνιστική της Premier League.

Παρότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση και κράτησαν την ισοπαλία, παίρνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Στο -2 πλέον από την κορυφή η Γιουνάιτεντ.

Στο 30′, η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ και πήρε κεφάλι χάρη στο υπέροχο γκολ του Τσε Άνταμς. Μετά από έξοχη ομαδική συνεργασία των γηπεδούχων, ο Τσε Άνταμς σούταρε έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-0.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφεραν το ματς στα ίσια πολύ νωρίς. Πογκμπά και Μπρούνο έκρυψαν την μπάλα, ο Γάλλος έδωσε στον Γκρίνγουντ και εκείνος έγραψε στο 55′ το 1-1. Από εκεί και πέρα, η Σαουθάμπτον είχε δύο μεγάλες ευκαιριες με τον Άρμστρονγκ ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Λιβραμέντο, Στίβενς, Σαλισού, Περό (80’Γουόκερ-Πίτερς), Γουόλκοτ (46’Μπέντναρεκ), Γουορντ-Πράουζ, Ρομέου, Ντζενεπό (70’Ντιαλό), Άνταμς, Άρμστρονγκ.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ (76’ΜακΤόμινεϊ), Μάτιτς (86’Λίνγκαρντ), Πογκμπά, Φερνάντες, Μαρσιάλ (58’Σάντσο), Γκρίνγουντ.

Γουλβς – Τότεναμ 0-1

Δύο στα δύο για τη… νέα Τότεναμ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που πλήγωσε την πρώην του ομάδα, τη Γουλβς, καθώς τα «σπιρούνια» κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το «Μολινό», επικρατώντας με 1-0!

Όλα κρίθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Ζοσέ Σα έκανε πέναλτι στον Ντέλε Άλι, εκείνος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0, πριν καν συμπληρωθεί το 10λεπτο. Στα αξιοσημείωτα, η είσοδος του Χάρι Κέιν στο 72ο λεπτό…

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέντο, Κόαντι, Κίλμαν, Μαρκάλ, Μοουτίνιο (72’Ντεντόνκερ), Σάις (84’Φάμπιο Σίλβα), Νέβες, Τρινκάο (84’Νούρι), Χιμένες, Τραορέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τανγκανγκά, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Μόουρα (66’Λο Σέλσο), Άλι, Μπεργκβάιν (90’Γουίνκς), Σον (71’Κέιν).

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024