Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στίβος - Απόψε στο Diamond League του Γιουτζίν η Στεφανίδη

Στίβος – Απόψε στο Diamond League του Γιουτζίν η Στεφανίδη

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο η Κατερίνα Στεφανίδη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι έτοιμη να φορέσει και πάλι τα αγωνιστικά της παπούτσια, λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την τέταρτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο και τέταρτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα λάβει μέρος στο Diamond League του Γιουτζίν απόψε, Σάββατο (21/8, 22:45), με στόχο να κυνηγήσει τα άλματα που δεν κατάφερε να πετύχει στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ήδη δηλώνει πιο ανυπόμονη από ποτέ να επιστρέψει στους αγώνες.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τη «χρυσή» ολυμπιονίκη του Τόκιο, Κέιτ Ναζότ, τη «χάλκινη» στην ίδια διοργάνωση, Χόλι Μπράντσοου, αλλά και την Ιρίνα Ζουκ από τη Λευκορωσία.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε στα social media για την επιστροφή της στη δράση:

«Μετά από μεγάλα πρωταθλήματα είναι πολλές φορές δύσκολο να βρει ένα αθλητής το κίνητρο να συνεχίσει τους αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν. Για πρώτη φορά φέτος αισθάνομαι ακριβώς το αντίθετο και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στη δουλειά».

Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μετά το Γιουτζίν θα συμμετάσχει και στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη (8-9/9).

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024