Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα Mabrida Studios αποχαιρετούν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο με τον δικό τους τρόπο

Τα Mabrida Studios αποχαιρετούν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο με τον δικό τους τρόπο

«Μας είναι τόσο δύσκολο να σε αποχαιρετήσουμε με λέξεις»

Το Σάββατο 21/8 ξεκίνησε βυθίζοντας στο πένθος την καλλιτεχνική και όχι μόνο κοινότητα.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος απεβίωσε.

Την είδηση του θανάτου του 65χρονου ηθοποιού ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, με μια συγκινητική ανάρτησή του στο Facebook.

Η κηδεία του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου θα γίνει, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, εκτός Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο κι αντί στεφάνων οι οικείοι του προτιμούν όποιος επιθυμεί να ενισχύει το Ταμείο Αληλοβοηθείας του Σωματείου.

Αποχαιρετιστήριο σημείωμα του επεφύλαξαν τα γνωστά Mabrida Studios, με τα οποία είχε συνεργαστεί αρκετές φορές ο ηθοποιός.

Διαβάσαμε το εξής στην σελίδα τους στο Facebook:

«Με μεγάλη οδύνη αποχαιρετούμε έναν συνάδερφο, ηθοποιό και καλό μας φίλο. Κώστα Τριανταφυλλόπουλε, ευχαριστούμε για την προσφορά σου, το ταλέντο σου, το μεράκι σου, τα γελαστά σου μάτια, την φιλία σου.

Μας είναι τόσο δύσκολο να σε αποχαιρετήσουμε με λέξεις. Είθε ο Θεός να σου ανταποδώσει όλη την καλοσύνη, την χαρά κι αγάπη που χάρισες σε όλους μας.

Ήσουν και θα είσαι για πάντα ανεκτίμητος. Καλή Ανάπαυση, αγαπημένε φίλε.»

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση, η οποία συνδεύτηκε και από μια σπάνια φωτογραφία του Κώστας Τριανταφυλλόπουλου:

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Απόφοιτος της δραματικής σχολής Θεοδοσιάδη, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε μια μακρά πορεία στο θέατρο, έχοντας παίξει μια μεγάλη γκάμα από σημαντικούς ρόλους σε όλα τα είδη θεάτρου.

Από Αρχαία Τραγωδία, Αριστοφάνη, Σαίξπηρ, Γκόγκολ, Τσέχωφ, Ζολά και Λόρκα, μέχρι Ζαν-Πωλ Σαρτρ, σύγχρονο αμερικανικό δράμα αλλά και νεότερο ελληνικό δράμα και κωμωδία.

Ο ηθοποιός έχει υπηρετήσει το κλασικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο στα σημαντικότερα ελληνικά θέατρα όπως το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θέατρο Τέχνης, το Ανοιχτό Θέατρο, το Θέατρο Αμόρε, το Θέατρο Πόρτα και πολλά άλλα μεγάλα θεατρικά σχήματα.

Στην τηλεόραση, είναι γνωστοί οι ρόλοι που είχε παίξει σε πολλές δημοφιλείς ελληνικές σειρές.

Οι ρόλοι του στο «Έλα στη θέση μου», στο «Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ», στο «Πενήντα-Πενήντα» και στα «Μυστικά της Εδέμ» είναι αξέχαστοι.

Επίσης, είχε χαρίσει τη χαρακτηριστική φωνή του σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, κυρίως της Ντίσνεϋ, όπως οι: Μαύρος Πητ στον «Μίκυ Μάους», Μάμρα (Mumm-Ra) στους «Θάντερκατς», Optimus Prime στους «Τρανσφόρμερς», Τίγρης στο «Γουίνι το Αρκουδάκι», Κύριος Πατάτας στο «Toy Story», Δρ. Τζούμπα στο «Λίλο και Στιτς», Cogsworth στην «Πεντάμορφη και το Τέρας» και Τζάνγκο στον «Ρατατούη».

Στον κινηματογράφο έπαιξε σε ταινίες όπως: «Η γυναίκα είναι… σκληρός άνθρωπος», «Paperboat», «Νήσος», «Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα» και «Αύριο θα ‘ναι Αργά».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024