Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χοσέ Ενρίκε – «Ο Τσιμίκας θα γίνει ένα εξαιρετικό backup του Ρόμπερτσον»

Χοσέ Ενρίκε – «Ο Τσιμίκας θα γίνει ένα εξαιρετικό backup του Ρόμπερτσον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Χοσέ Ενρίκε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα μετά την πολύ καλή εμφάνιση του έλληνα μπακ κόντρα στη Νόριτς

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ Χοσέ Ενρίκε μίλησε στη Liverpool Echo και αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Ισπανός στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του έλληνα άσου κόντρα στη Νόριτς και τόνισε πως ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού μπορεί να εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό backup του Ρόμπερτσον.

Όσα είπε ο Ενρίκε:

«Τα πήγε πραγματικά καλά απέναντι στη Νόριτς και είχε μια καλή προετοιμασία. Όλοι έμειναν έκπληκτοι με το πόσο καλά τα πήγε από τη στιγμή που επέστρεψε. Μπορούσες να δεις την ενέργειά του, αλλά είναι πίσω από έναν από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στον κόσμο.

Ήταν δύσκολο για εκείνον να βρει αγωνιστικό χρόνο και πιστεύω ότι χρειαζόταν να περάσει κάποιο διάστημα για να προσαρμοστεί σε αυτά που ζητούσε ο Κλοπ. Ακόμα και ο Ρόμπερτσον χρειάστηκε χρόνο όταν έφθασε στο Άνφιλντ, επειδή τότε ήταν μπροστά από εκείνον ο Αλμπέρτο Μορένο.

Είναι δύσκολο για κάποιον να προσαρμοστεί στο στιλ παιχνιδιού του Κλοπ και θέλει χρόνο, αλλά νομίζω πως ο Τσιμίκας θα γίνει ένα εξαιρετικό backup του Ρόμπερτσον. Είναι δύσκολο να πω τι θα χρειαστεί να βελτιώσει αυτήν τη στιγμή, ίσως το αμυντικό κομμάτι, επειδή επιθετικά είναι πολύ καλός.

Φέρνει ένταση και ενέργεια, μπορεί να κάνει σέντρες και είναι πολύ επιδέξιος ως φουλ-μπακ. Μου αρέσει. Ο Ρόμπερτσον είναι από άλλο επίπεδο, αλλά ο Τσιμίκας θα συνεχίσει να βελτιώνεται και θα είναι πολύ χρήσιμος παίκτης αν χρειαστεί».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024