Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια παρουσιάστρια άκουσε για τηλεθέαση και προτίμησε να μείνει... εκτός

Ποια παρουσιάστρια άκουσε για τηλεθέαση και προτίμησε να μείνει… εκτός

Οι απαιτήσεις για υψηλές τηλεθεάσεις οδήγησαν στη λήξη της συνεργασίας.

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για την κρατική τηλεόραση και την πετυχημένη στροφή που έχει κάνει, αφήνοντας πια πίσω την θολή ασπρόμαυρη εικόνα του παρελθόντος με προγράμματα πιο εμπορικά.

Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης και βλέποντας πως το τηλεοπτικό κοινό αγκαλιάζει τόσο την μυθοπλασία όσο και τις εκπομπές που έχουν και lifestyle χαρακτήρα, για την νέα σεζόν εντάσσει στο πρόγραμμά της την εκπομπή Studio 4 που αντικαθιστά την εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη «Φλέρτ», στη μεσημεριανή ζώνη.

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Νάντιας Κοντογεώργη, μετά το τέλος της εκπομπής στην ΕΡΤ1, ήταν -μέχρι πριν από λίγες μέρες- να βρεθεί με μια εκπομπή πολιτισμού στην ΕΡΤ2 τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα είχε βρεθεί και το πλατό στα παλιά στούντιο της Κατεχάκη όπου μαγνητοσκοπούσαν την εκπομπή.

Όλα ήταν συμφωνημένα με τους συνεργάτες να έχουν φύγει διακοπές και σίγουροι πως η εκπομπή τέχνης και πολιτισμού θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2 στα μέσα του Σεπτέμβρη. Ωστόσο, η Νάντια Κοντογεώργη μετά το τελευταίο ραντεβού που έκανε με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ2 διαπίστωσε πως το σπορ της παρουσίασης δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού η πρώτη κουβέντα ήταν πώς η εκπομπή θα κάνει νούμερα και θα είναι ανταγωνίσιμη στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η παρουσιάστρια ήθελε η θεματολογία της εκπομπής να ήταν αμιγώς πολιτιστική ατζέντα που θα φιλοξενούσε καλλιτέχνες και ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού που θα μιλούν για την δουλειά τους και μόνο. Εκεί ήρθε και η ρήξη με τα στελέχη του κρατικού καναλιού που βλέποντας πως μια τέτοια εκπομπή δεν θα είχε απηχήσει στους τηλεθεατές και κανένα εμπορικό ενδιαφέρον τόνισαν πως θέλουν νούμερα, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να εμμένει στην αρχική της θέση.

Με τις δύο πλευρές να μη βάζουν νερό στο κρασί τους και οι μεν να θέλουν νούμερα και η παρουσιάστρια να θέλει μια ποιοτική εκπομπή στο πλαίσιο της παλιάς ΕΡΤ2, αδιαφορώντας για τον ανταγωνισμό, όπως συνέβη και στο «Φλέρτ», δόθηκε τέλος στις συζητήσεις. Η παρουσιάστρια, εκτός απροόπτου, θα επιστρέψει σε αυτό που ξέρει καλά, στο θέατρο.

Πηγή: okmag.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024