Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπογραφή ΚΥΑ για τα πιστοποιητικά αργίας αλιευτικών πλοίων

Υπογραφή ΚΥΑ για τα πιστοποιητικά αργίας αλιευτικών πλοίων

Οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψαν σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία καθορίζει τον τύπο του πιστοποιητικού αργίας αλιευτικού πλοίου λόγω έλλειψης εργασιών ή επισκευών, για τις ανάγκες υπολογισμού του τέλους ρυμουλκών και αλιευτικών πλοίων του ν. […]

Οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψαν σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία καθορίζει τον τύπο του πιστοποιητικού αργίας αλιευτικού πλοίου λόγω έλλειψης εργασιών ή επισκευών, για τις ανάγκες υπολογισμού του τέλους ρυμουλκών και αλιευτικών πλοίων του ν. 4646/2019, ενώ προσδιορίζει και τα πιστοποιητικά τα οποία γίνονται δεκτά από τις λιμενικές αρχές για την έκδοσή του.

Πρόκειται για το Πιστοποιητικό Ασφάλειας ή Συμμόρφωσης των πλοίων ή το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης ή άδειας εκτέλεσης πλόων. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι αναγνωρίζονται ως απολύτως αποδεκτά, από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, οποιαδήποτε πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές από 01/01/2020 μέχρι την δημοσίευση της ΚΥΑ.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024