Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνιελ Κρεγκ - Ο «Mr James Bond» θέλει να ξεφορτωθεί την περιουσία του - Οι απίστευτες δηλώσεις του

Ντάνιελ Κρεγκ – Ο «Mr James Bond» θέλει να ξεφορτωθεί την περιουσία του – Οι απίστευτες δηλώσεις του

Ο 53χρονος, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 136 εκατομμύρια ευρώ, μίλησε για τη φιλοσοφία του όσον αφορά το χρήμα και μας «κούφανε» όλους.

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο Ντάνιελ Κρεγκ. Ο σταρ του Χόλυγουντ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό «Candis» πως δεν σχεδιάζει να αφήσει κληρονομιά στα παιδιά του. Ο λόγος; Η ιδέα του φαίνεται κακόγουστη και προσβλητική.

«Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα δωρίσεις κάπου. Δεν θέλω να αφήσω τεράστια ποσά στην επόμενη γενιά», δήλωσε για την περιουσία του που ανέρχεται στα 116 εκατομμύρια λίρες (136 εκατομμύρια ευρώ).

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμία που λες πως αν πεθάνεις πλούσιος, έχεις αποτύχει;», κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον φιλάνθρωπο βιομήχανο Άντριου Κάρνεγκι, ο οποίος δώρισε δισεκατομμύρια δολάρια πριν από το θάνατό του το 1919.

Θυμίζουμε, πως ο «Mr James Bond», έχει μια κόρη τριών ετών με την Ρέιτσελ Βάις και την 29χρονη Ella από προηγούμενο γάμο του, ενώ είναι πατριός του 15χρονου γιου της Βάις, Χένρι. Ωστόσο, όπως φαίνεται τα παιδιά του δεν θα πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για οικονομική ευμάρεια στην κληρονομιά του διάσημου πατέρα τους.

Η περιουσία του 53χρονου προέρχεται κυρίως από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «πράκτορα 007» στις ομώνυμες ταινίες. Ο σούπερ σταρ πρόκειται να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό του ρόλο όταν το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, αφού είχε καθυστερήσει πολλές φορές η πρεμιέρα του λόγω της πανδημίας.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της νέας του ταινίας:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024