Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνιελ Κρεγκ - Κέιτ Χάντσον: Στον Αργοσαρωνικό για τα γυρίσματα ταινίας

Ντάνιελ Κρεγκ – Κέιτ Χάντσον: Στον Αργοσαρωνικό για τα γυρίσματα ταινίας

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Κέιτ Χάντσον βρίσκονται από τις 28 Ιουνίου στον Αργοσαρωνικό, όπως παρουσιάζει το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»,

Αέρας Χόλιγουντ φύσιξε σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι εδώ και λίγες μέρες, καθώς όπως παρουσιάζει το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στον Αργοσαρωνικό, εκεί όπου πραγματοποιούνται εδώ και λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «Στα μαχαίρια, 2».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Κέιτ Χάντσον βρίσκονται από τις 28 Ιουνίου στον Αργοσαρωνικό, την ημέρα που ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τους συνάντησε, ενώ την ίδια μέρα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rian Johnson, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία, όπου από πίσω διακρίνονταν το θαλασσινό τοπίο, γράφοντας:

«Και ξεκινάμε! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Benoit Blanc. Ευχαριστούμε τον αγαπητό και υπομονετικό κόσμο εδώ στην Ελλάδα που μας άφησε να κάνουμε όλους αυτούς τους φόνους στις ειρηνικές τους παραλίες.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σίκουελ της ταινίας, ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ που εξιχνιάζει υποθέσεις δολοφονίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιο ρόλο θα έχει η Kate Hudson.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει από το Netflix μέσα στο 2022, ενώ στην Ελλάδα βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες και οι Edward Norton, Dave Bautista και Kathryn Hahn, όπου θα συμμετέχουν και αυτοί στα γυρίσματα.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024