Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίος - Μωράκι 38 ημερών και 12χρονος νοσηλεύονται με κοροναϊό

Χίος – Μωράκι 38 ημερών και 12χρονος νοσηλεύονται με κοροναϊό

Ανησυχία υπάρχει στη Χίο, καθώς στο νοσοκομείο βρίσκεται βρέφος λίγο πάνω από ενός μήνα, αλλά και 12χρονος μαθητής λόγω Covid-19.

Μετά το μωράκι 35 ημερών που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη, τώρα άλλο ένα βρέφος δίνει τη μάχη του με τον κοροναϊό, αυτή τη φορά στη Χίο. Σε νοσοκομείο του νησιού, νοσηλεύεται και 12χρονος μαθητής.

Πιο συγκεκριμένα, στους 15 νοσηλευόμενους στη μονάδα Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, προστέθηκαν χθες Τετάρτη 18 Αυγούστου, το βρέφος 38 ημερών και ο 12χρονος που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πιθανότατα τα δύο παιδιά θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο των Αθηνών, αφού έχει υποβληθεί στο ΕΚΑΒ αίτημα για αεροδιακομιδή.

Δύο ηλικιωμένοι κατέληξαν στη Χίο

Εν τω μεταξύ, τις δύο προηγούμενες μέρες, κατέληξαν δύο ηλικιωμένοι που νοσηλεύονταν στη μονάδα Covid του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου, ανεβάζοντας στα 23 τα θύματα λόγω κοροναϊού στο νησί.

Σε ό, τι αφορά τις Οινούσσες, χθες βγήκαν αρνητικά όλα τα rapid tests. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ, μετά τη διενέργεια και μοριακών τεστ σε όσους είχαν βγει θετικοί με rapid test, από το περασμένο Σάββατο στις Οινούσσες έχουν 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αναφορικά με τον Νομό Χίου χθες, 18 Αυγούστου, καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024