Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Τώρα μας χρειάζονται»

Κοντά στους πυρόπληκτους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας βρέθηκε κλιμάκιο του δήμου Σαρωνικού με επικεφαλής τον δήμαρχο, Πέτρο Φιλίππου, παραδίδοντας 12 τόνους ζωοτροφές σε κτηνοτρόφους και εκφράζοντας, έτσι, έμπρακτη αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφή.

Κοντά στους πυρόπληκτους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας βρέθηκε  κλιμάκιο του δήμου Σαρωνικού με επικεφαλής τον δήμαρχο, Πέτρο Φιλίππου, παραδίδοντας 12 τόνους ζωοτροφές σε κτηνοτρόφους και εκφράζοντας, έτσι, έμπρακτη αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφή. Μετά την παράδοση της σημαντικής βοήθειας ο κος Φιλίππου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Με 12 τόνους ζωοτροφές που συγκέντρωσε ο Δήμος Σαρωνικού για τους κτηνοτρόφους της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας ολοκληρώθηκε η δεύτερη αποστολή του Δήμου μας. Στην διανομή εκτός από εμένα ήταν, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γκίνης και Βαγγέλης Ζεκάκος και οι υπάλληλοι του Δήμου Μιχάλης Παπάζογλου, Χρήστος Γιαννούλας και Κώστας Φιλίππου. Οι ζωοτροφές συγκεντρώθηκαν μετά από πρόσκληση του δήμου και ευχαριστούμε όσους συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν καθώς και τους χορηγούς μας Αθανάσιο Μαρτίνο, Αντώνη Αντωνίου και Τάσο Φιλιππαίο.

Επισκεφτήκαμε και παραδώσαμε τις ζωοτροφές στους κτηνοτρόφους των χωριών του Δήμου Μαντουδίου, Κίρυνθος, Στροφιλιά, Κερασιά, Παππάδες και Αχλάδι και στη συνέχεια στα χωριά του Δήμου Ιστιαίας, Βασιλικά, Τσαμπουρνιά και Ελληνικά. Μαζί μας ήταν και το «Δίκτυο Αλληλεγγύης για όλους», όπως και το «Δίκτυο Αλληλεγγύης Σαρωνικού» με ανθρωπιστική βοήθεια.

Συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Μαντουδίου Τσαπουρνιώτη Γιώργο και τους Προέδρους των Κοινοτήτων, Κιρύνθου Γιάννη Αλατζά, Κερασιάς Δημήτρη Μαργαρίτη και Παππάδων, ενώ στην όλη προσπάθεια μας βοήθησαν ο Αντιπεριφεριάρχης Κώστας Γαλανός και ο κτηνίατρος Τσιτσίκος Γιώργος.

Στον Δήμο Ιστιαίας μας βοήθησε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Θεοχάρης και ο Πρόεδρος Ελληνικών Πλατιάς Κώστας.

Οι ζωοτροφές δόθηκαν κατευθείαν στους κτηνοτρόφους οι οποίοι μας περιέγραψαν την τεράστια καταστροφή που έχουν υποστεί και την αγωνία τους για να κρατήσουν τα ζώα τους και την κτηνοτροφία όρθια σε μια κατεστραμμένη περιοχή.

Πραγματικά γι’ αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, η μικρή μας βοήθεια ήταν μια σπουδαία συμβολή για να ξανασταθούν στα πόδια τους από κάθε πλευρά απαραίτητη.

Αξίζει να σταθούμε δίπλα τους.

Οι άνθρωποι που παλεύουν στον πρωτογενή τομέα σε όλα τα μέρη της πατρίδας μας που έχουν καταστραφεί, τώρα μας χρειάζονται”.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024