Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος

Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ο τραγουδιστής παρουσίασε δύσπνοια και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη covid του «Ευαγγελισμού»

Στο νοσοκομείο με κοροναϊό νοσηλεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ο τραγουδιστής παρουσίασε δύσπνοια και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη covid του «Ευαγγελισμού».

Σύμφωνα με το protothema.gr ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ανεμβολίαστος αλλά ιατρικές πηγές επικαλούμενες το ιατρικό απόρρητο δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 9,49,  ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει για τον κορωνοϊό, την πίστη και τη Θεία Κοινωνία λέγοντας πώς θα την ελάμβανε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτικά ασθένεια. Πιο συγκεριμένα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε εκτενώς στον κορωνοϊό, αλλά και την πίστη του.

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».
Ο τραγουδιστής ανέφερε πώς κανένας από τους δημοσιογράφους δεν τον ρώτησε κάτι σχετικά με την πίστη και την θρησκεία μας, λέγοντας πώς οι άνθρωποι κάνουν σαν να μην υπάρχει: «Υπάρχει μόνο κορωνοϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε».

Αποκάλυψε δε, πως συνέχεια επικοινωνεί με τον πνευματικό του τηλεφωνικά και πλέον από κοντά αφού πλέον επιτρέπεται. «Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024