Πάτρα – Γέννησε με καισαρική η έγκυος με κοροναϊό – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της
Μετά την καισαρική η γυναίκα διασωληνώθηκε
Άκρως ανησυχητική είναι η κατάσταση στην Πάτρα, η οποία συνεχίζει να καταγράφει τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Χθες κατέγραψε 130 μολύνσεις, παρουσιάζοντας μεν μία βελτιωμένη εικόνα, καθλως στο παρελθόν τα κρούσματα είχαν ξεπεράσει τα 170.
Τα υψηλά κρούσματα αποτυπώνονται και στις νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πάτρας, στα οποία νοσηλεύονται 64 ασθενείς. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι νεαρά άτομα και μάλιστα, οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι. Συγκεκριμένα, μόνο δύο ασθενείς είναι εμβολιασμένοι, με τον ένα από αυτούς να μην έχει προλάβει να κάνει τη δεύτερη δόση.
Από τους 64 ασθενείς 10 είναι εκείνοι που βρίσκονται σε ΜΕΘ και δίνουν τη δική τους μάχη.
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της εγκύου με κοροναϊό
Χθες, Τρίτη, επιδεινώθηκε η υγεία της εγκύου που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας με κορωνοϊό. Λόγω της εικόνας της υγείας της, χρειάστηκε να γίνει επειγόντως καισαρική τομή. Η γυναίκα γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 1 κιλό και 600 γραμμάρια και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα.
Μετά την καισαρική η γυναίκα διασωληνώθηκε και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι χθες δεν είχε μπει σε ΜΕΘ.
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
