Νίκος Αλιάγας – Υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ελλάδα
Μέσα από ασπρόμαυρες εικόνες μας ταξιδεύει στις ομορφιές της χώρας
Ο διεθνούς φήμης Έλληνας παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα όπου, εκτός από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεσολόγγι, επισκέφθηκε και τα ελληνικά νησιά. Λάτρης της φωτογραφίας, ταξιδεύει και απαθανατίζει όμορφες εικόνες.
Μέσα από ασπρόμαυρες εικόνες μας ταξιδεύει στις ομορφιές της χώρας μας και αφήνει την φαντασία του κάθε διαδικτυακού του φίλου να βάλει το δικό της χρώμα στις εικόνες του.
View this post on Instagram
Kάθε ανάρτηση και μια μικρή ιστορία. Ο Νίκος Αλιάγας σε κάθε φωτογραφία θέλει να απαθανατίσει την λεπτομέρεια, την ατέλεια και να δώσει έμφαση στο βάθος της. «Κληρονομούμε τα χέρια των προγόνων μας, το σχήμα τους, τη γραμμή τους, τις μυστικές τους αναμνήσεις επίσης. Κάθε κίνηση που πιστεύουμε ότι συντονίζουμε πηγάζει την ενέργειά της στις παρυφές μιας μακρινής ιστορίας. Τα χέρια θυμούνται την πορεία της ανθρώπινης αλυσίδας στην οποία ανήκουμε, φέρουν τον κωδικό της ύπαρξης μας, προστατεύουν πολύτιμα την ιερή φλόγα της πρώτης μέρας, δίνουν ζωή και καλλιεργούν τον ορατό και αόρατο σύνδεσμο της εύθραυστης πορείας μας. “Είμαι αυτό που αγγίζω” μου είπε μια μέρα σε ένα νησί στο Ιόνιο Πέλαγος, ένας ψαράς με τα μάτια ξεβαμμένα από το αλάτι και τον αέρα του μόχθου, τα χέρια του γεμάτα λέπια και φύκια έμοιαζαν με αυτά ενός θαλάσσιου πλάσματος. Τα χέρια μας θυμούνται αυτό που αγνοούμε ή έχουμε ξεχάσει και αντιστέκονται σιωπηλά στις κίβδηλες βεβαιότητες μας. Στα χέρια μας βρίσκεται η απάντηση του γρίφου, είχε γράψει σε μια φωτογραφία που τράβηξε σε ένα εκκλησάκι, εντυπωσιασμένος από τα χέρια των πιστών που άναβαν ένα κερί για την σωτηρία της ψυχής τους.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Σε λίγες μέρες ο παρουσιαστής θα φύγει για το Παρίσι όπου ξεκινούν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση της γειτονικής χώρας. Στις αρχές του Οκτώβρη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δρομολογηθούν τα πρώτα γυρίσματα για την σειρά επεισοδίων με συνεντεύξεις που θα κάνει στην ΕΡΤ. Θα φιλοξενούνται προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης από το δεύτερο μισό της σεζόν.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
- Κιμ Τζου Αέ: Μπορεί μια κόρη να κληρονομήσει την απόλυτη εξουσία στη Βόρεια Κορέα;
- Από μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία – «Ο Τραμπ σκέφτεται σοβαρά την επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]
- Το πλάνο «Weekly 45» θα βάλει για τα καλά το τρέξιμο στη ζωή σου
- Καιρός: Στους 33 βαθμούς «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος την Τρίτη – Οι πιο ζεστές περιοχές
- «Ωρα μηδέν» για τα πατίνια – Όλο το σχέδιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![ΗΠΑ: Πόσο πραγματικά στοιχίζει στην οικονομία ο πόλεμος στο Ιράν [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/04/OT_TRUMP_IRNA_EKEXEIRIA-300x300.png)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)




































![Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/HH1Ke9QWMAATsaz-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442