Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Πρέκας - Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια εμβληματική παρουσία στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Αντώνης Πρέκας – Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια εμβληματική παρουσία στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Ο Αντώνης Πρέκας σχολίασε την τηλεοπτική πραγματικότητα

Ο Αντώνης Πρέκας ήταν καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #not» για να σχολιάσει την τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά.

Η συζήτηση περιστράφηκε πρώτα από όλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Για όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με το κοινό, στο τέλος μιλάει το πανι. Δεν μπορείς να προδικάσεις. Υπάρχουν συνταγές που θεωρητικά μπορεί να είναι άψογες αλλά να μην δέσει στο τέλος το γλυκό.

«Όπως έλεγε ο Φίνος, η τηλεόραση δεν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπως ήταν πριν από 15 χρόνια. Η νέα χρόνια, με αυτά τα δεδομένα, φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Έχει γίνει μια στροφή προς την μυθοπλασία και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Η μυθοπλασία είναι αυτή που όχι μόνο μπορεί να κρατήσει το κοινό, αλλά και σε επίπεδο επιχειρηματικό είναι αποδοτικό» ανέφερε ο Αντώνης Πρέκας.

Επιστροφή Ελένης Μενεγάκη

Ο Αντώνης Πρέκας σχολίασε και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στη συχνότητα του MEGA.

«Συνηθίζουμε, όπως σε όλα τα επαγγέλματα να βράζουμε στο ζουμί μας ανακυκλώνοντας θέματα που ίσως για τον κόσμο έχουν ελάχιστη σημασία. Η Ελένη Μενέγακη είναι ένα από τα κλασικότερα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αν κανείς ασχοληθεί με την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα την καταγράψεις ως μια από τις εμβληματικές παρουσίες.

»Η επανεμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη που έγινε στο πλαίσιο ενός προσωπικού σχεδιασμού, μιας στρατηγικής κάτι σαν την αγρανάπαυση στα χωράφια έχει περισσότερο οικονομικό ενδιαφέρον παρά τηλεοπτικό. Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα νούμερα δημοσίως είναι λίγο κομπογιαννίτικος. Η Ελένη έχει μαζί της ένα μεγάλο διαφημιστικό πακέτο, έχει ανταποδοτικότητα. Μπορεί τα ποσοστά της να θεωρούνταν πολύ χαμηλά, τα προϊόντα όμως στην εκπομπή της έκαναν θραύση» σχολίασε χααρακτηριστικά.

«Είμαι εναντίον της ανακύκλωσης των προσώπων. Η τηλεόραση έχει τη δυνατότητα να επιβάλει πρόσωπα» είπε κάνοντας μια γενική τοποθέτηση για τη σεζόν που ξεκινά.

Σχολιάζοντας την πρωινή ζώνη, όπως είπε έχει αλλάξει χαρακτηριστικά ο τρόπος που βλέπει τηλεόραση το πρωί το κοινό. «Εκείνη την ώρα οι γυναίκες δεν παρακολουθούν την τηλεόραση αλλά την ακούν».

Παράλληλα επισήμανε ότι ο κόσμος έχει κάποια φετίχ σε πρόσωπα. «Το πρωινό του ΑΝΤ1  πρέπει να αποδείξει ότι αντέχει. Είναι μαγαζί γωνία, έχει μια παράδοση. Όμως φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα» είπε.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024