Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tομ Χανκς, Τίλντα Σουίντον και Έιντριεν Μπρόντι στη νέα ταινία του Γουές Άντερσον

Tομ Χανκς, Τίλντα Σουίντον και Έιντριεν Μπρόντι στη νέα ταινία του Γουές Άντερσον

Αξιοζήλευτο καστ αστέρων θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του Γουές Αντερσον.

Μπορεί η πολυαναμενόμενη ταινία του, «The French Dispatch» να έκανε πριν από λίγο καιρό πρεμιέρα στις Κάννες, όμως ο Γουές Αντερσον ξεκινάει τα γυρίσματα για το καινούριο του φιλμ.

   Ο Άντερσον, σκηνοθέτης του οποίου το έργο, το οποίο περιλαμβάνει ταινίες, όπως «Ο Έρωτας του Φεγγαριού (Moonrise Kingdom) ή «Οικογένεια Τενενμπάουμ» (The Royal Tenenbaums), είναι συνώνυμο με τη λέξη «λεπτεπίλεπτο» συγκεντρώνει το καστ για την ενδέκατη μεγάλου μήκους ταινία του.

Πληροφορίες για την ταινία είναι ελάχιστες, αλλά ορισμένες λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να διαρρέουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Town & Country US.

Στην ταινία θα εμφανιστούν ο Τομ Χανκς, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Τίλντα Σουίντον και ο Έιντριεν Μπρόντι. Ο Μάρεϊ, η Σουίντον και ο Μπρόντι έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές από τις προηγούμενες ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Για τον Χανκς, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε ταινία του Άντερσον, αν και δεν είναι σαφές, πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος του. Ο Άντερσον, όπως συνηθίζει, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σύμφωνα με το Variety , η παραγωγή της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσει στην Ισπανία εντός του Αυγούστου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ταινία «δεν αφορά την Ισπανία» και τα γυρίσματα θα γίνουν στη Τσιντσόν, μικρή πόλη που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Μαδρίτης.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024