Την πιο παιδική της πλευρά φανέρωσε η Μαρία Φραγκάκη στα social media.
Από αγρότισσα, μεταμορφώθηκε σε…σταρ της νεροτσουλήθρας!
Μια ξεχωριστή τηλεοπτική χρονιά είχε η Μαρία Φραγκάκη, η οποία συμμετείχε στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα τώρα να απολαμβάνει τις πλέον ξέγνοιαστες και όμορφες διακοπές.
Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε να περάσει μέρος αυτών στην όμορφη Κρήτη.
Ως λάτρης των social media, δε, αγαπάει να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα της καθημερινότητας με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Κάτι δηλαδή που έπραξε με επιτυχία και πριν από λίγες ώρες.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Φραγκάκη επέλεξε να δημοσιεύσει ένα απολαυστικό απόσπασμα στο οποίο κατεβαίνει με… φόρα και ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι μια νεροτσουλήθρα.
«Έχεις δει παιδιά να λένε σε γονείς «Όχι άλλη νεροτσουλήθρα»;;» αναρωτήθηκε, μάλιστα, με χιούμορ στη λεζάντα της.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας