Αϊτή – Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από τον σεισμό
Τουλάχιστον 304 είναι οι νεκροί από τον σεισμό στην Αϊτή, όμως ο αριθμός αναμένεται να ανέβει κι άλλο. Εκατοντάδες είναι οι τραυματίες και οι αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια.
Ο σεισμός στην Αϊτή οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 304 ανθρώπους, ενώ υπάρχουν εκατοντάδες τραυματίες και αγνοούμενοι με αποτέλεσμα η εκτίμηση να είναι ότι ο αριθμός των θυμάτων από τα 7,2 Ρίχτερ θα ανέβει.
Εν τω μεταξύ, συγκλονιστικές, στην κυριολεξία, είναι οι εικόνες που έρχονται από τη χώρα της Καραϊβικής μετά τον σεισμό. Κάτοικοι και (λίγα) σωστικά συνεργεία κάνουν ό, τι μπορούν για να διασώσουν τον κόσμο που είναι εγκλωβισμένος κάτω από τα ερείπια των κτιρίων.
Δείτε φωτογραφίες


Πολλά είναι τα κτίρια που κατέρρευσαν ολοσχερώς με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα σε αυτά.

Οι κάτοικοι της Αϊτής κάνουν έκκληση για διεθνή βοήθεια έτσι ώστε να σωθούν όσο περισσότεροι γίνεται από τους ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί κάτω από τα γκρεμισμένα κτίρια. Το θέμα είναι, φυσιολογικά, πρώτη είδηση σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Πού ήταν το επίκεντρο του φονικού σεισμού
Ο σεισμός των 7,2 βαθμών είχε επίκεντρο 8 χιλιόμετρα από την πόλη Πετί Τρου ντε Νιπ, σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων δυτικά της πρωτεύουσας Πορτ ο Πρενς και εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο. Στη συνέχεια ακολούθησαν δυνατοί μετασεισμοί, με έναν από αυτούς να είναι στα 5,9 Ρίχτερ.
The situation is bad in Haiti , forgive me for this graphic video from Les cayes #haitiearthquake2021@RedCrosspic.twitter.com/ydVUEhAD6U
— Henry Beaucejour (@HBeaucejour) August 14, 2021
Haiti , Pestel area , the south hit hard by #Haitiearthquake2021pic.twitter.com/ZlKd010IEq
— Henry Beaucejour (@HBeaucejour) August 14, 2021
Δείτε ρεπορτάζ του MEGA για τον φονικό σεισμό
- Κοινωνικά επιδόματα: Καταβάλλονται την Παρασκευή τα ποσά του Μαΐου – Αναλυτικά οι κατηγορίες
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά
- Συνταγή: Αυγά scrambled με προζυμένιο ψωμί και αβοκάντο
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις
- Η outdoor yoga αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σώμα
- Καιρός: Άσταστος με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Η επιδότηση στο ντίζελ μένει, το fuel pass φεύγει
- Έλλειμμα εμπιστοσύνης για τα Κέντρα Υγείας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 28.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jonatas-tinoco-2777521-4318981-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442