Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός - Δεκαπενταύγουστος με ισχυρά μελτέμια - Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Καιρός – Δεκαπενταύγουστος με ισχυρά μελτέμια – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Με ισχυρά μελτέμια και καλοκαιρία θα εορτάσουμε τον φετινό Δεκαπενταύγουστο, ενώ προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα

Καλοκαιρία και πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο προβλέπονται για σήμερα, Κυριακή 15 Αυγούστου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, λίγο χαμηλότερα στα ανατολικά τμήματα της χώρας, λίγο υψηλότερα στα δυτικά.

Από τη Δευτέρα, σταδιακά, το μελτέμι θα εξασθενήσει και θα σημειωθεί πρόσκαιρη άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, όπου στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να ξεπεράσει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο και, τοπικά, στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και στα δυτικά τους 37 βαθμούς, στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τους 30 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βορειοδυτικά, και πιθανώς τοπικές μπόρες στα ορεινά της Ηπείρου.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο, κυρίως στα ανατολικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024