Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλαμψε ο Τσιμίκας στο 0-3 της Λίβερπουλ επί της Νόριτς

Έλαμψε ο Τσιμίκας στο 0-3 της Λίβερπουλ επί της Νόριτς

Ονειρεμένο ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα σε ματς της Premier League για τον Κώστα Τσιμίκα. Καταπληκτική απόδοση από τον Έλληνα μπακ, επιβλητική η Λίβερπουλ απέναντι στη Νόριτς έκανε περίπατο με 3-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βάλει πέντε γκολ στη Λιντς. Η Τσέλσι είχε βάλει τρία στην Κρίσταλ Πάλας. Και οι δύο το έκαναν με άνεση, με επιβλητικότητα. Η Λίβερπουλ έπρεπε να δώσει την… απάντηση. Και την έδωσε έχοντας μάλιστα τον Κώστα Τσιμίκα να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Στην πρώτη του παρουσία σε αρχική ενδεκάδα στην Premier League, ο Έλληνας αριστερός μπακ ήταν καταπληκτικός. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ήταν άριστος αμυντικά, είχε πολλά ανεβάσματα και μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Πολύ καλή η παρουσία και του Γιαννούλη, στην πρώτη του συμμετοχή στην Premier League, έμεινε στον πάγκο ο Τζόλης.

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο 20λεπτο, εκεί που η Νόριτς με τον ενθουσιασμό της επιστροφής στην Premier League και με τον κόσμο στο πλευρό της θέλησε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Κλοπ. Η επιστροφή του Φαν Ντάικ στην ομάδα μετά από ένα χρόνο, όμως, έδωσε στους κόκκινους τη σιγουριά που δεν είχαν την περσινή σεζόν στα μετόπισθεν. Και όταν βρήκαν το πρώτο γκολ, η συνέχεια ήταν εύκολη.

Ο Ζότα σκόραρε με ωραίο πλασέ στο 26′ για το 0-1 και στο δεύτερο μέρος πήραν σειρά οι άλλοι δύο επιθετικοί του Κλοπ. Φιρμίνο στο 65′ και Σαλάχ στο 74′ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, ολοκληρώνοντας ένα Σάββατο των… φαβορί για την Premier League.

Δείτε τα γκολ της Λίβερπουλ:

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024