Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Δημητριάδης - Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο δημοσιογράφος

Αλέξανδρος Δημητριάδης – Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο δημοσιογράφος

Ο Αλέξανδρος Δημητριάδης είχε εργαστεί σε ιστορικές αθλητικές εφημερίδες, καθώς και για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Το «αντίο» του ΠΣΑΤ.

Μόλις στα 59 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Δημητριάδης. Ο εκλιπών είχε εργαστεί σε ιστορικές αθλητικές εφημερίδες, όπως η «Αθλητική Ηχώ», ενώ ασχολήθηκε με τα «μη δημοφιλή σπορ», όπως σημειώνει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).

Συγκεκριμένα, ο ΠΣΑΤ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά με βαθιά οδύνη τον αθλητικό δημοσιογράφο Αλέξανδρο Δημητριάδη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 16 Ιουλίου, σε ηλικία 59 ετών.

Ο Αλέξανδρος Δημητριάδης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα «μη δημοφιλή» σπορ και αφοσιώθηκε στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών τους σε μία εποχή που λίγοι αθλητικοί συντάκτες είχαν ασχοληθεί στην Ελλάδα.

Από το 2001 διέμενε στις ΗΠΑ

Εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητική Ηχώ» και «Ώρα των Σπορ», καθώς και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ). Οι συνάδελφοί του θα τον θυμούνται για την οξυδέρκεια, την ευγένεια, την εργατικότητα και το χιούμορ του.

Από το 2001 διέμενε στις ΗΠΑ, όπου και άφησε την τελευταία πνοή του, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια μέχρι και τον θάνατό του, εργαζόταν ως Καθηγητής μαθηματικών στο Polk State College της Φλόριντα. Ο Αλέξανδρος Δημητριάδης αφήνει πίσω ένα γιο, τον Θανάση (Νάσος).

Η κηδεία του Αλέξανδρου Δημητριάδη έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η επιμνημόσυνη δέηση για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του θα τελεστεί στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, την Κυριακή, 22 Αυγούστου.

Ο ΠΣΑΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένειά του».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024