Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαν τα κρυστάλλινα νερά της Μήλου

Σαν τα κρυστάλλινα νερά της Μήλου

Καμένη γη και τόνοι αισιοδοξίας σε γαλάζιο, σμαραγδί και μπλε

Οι μπουκαμβίλιες με τα υπέροχα μοβ χρώματα που έρχονται σε αντίθεση με το λευκό των κτισμάτων στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά αλλά και στις Σπέτσες και στα γραφικά, άκρως δημοφιλή spots της Πελοποννήσου, είναι ό,τι πιο όμορφο και αισιόδοξο αυτό το άσχημο, σκληρό καλοκαίρι.

Μπουκαμβίλιες σε εκρηκτικά χρώματα και αγαπημένοι ταξιδιωτικοί προορισμοί οι οποίοι έχουν παραμείνει μακριά από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου που συγκεντρώνουν διεθνείς προσωπικότητες, αλλά και η περισσότερο μακρινή Θάσος, με ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία όπως το Cove, να έχει κτιστεί εκεί. Η μικρή, έρημη από κατοίκους Πολύαιγος εξακολουθεί να αποτελεί «καταφύγιο» για μικρά και μεγάλα σκάφη από ολόκληρο τον κόσμο. Η Μήλος, με τα νερά της στο Κλέφτικο να γίνονται σμαραγδί, αποτελεί έμπνευση για σημαντικούς έλληνες και ξένους ζωγράφους.

Οι αποχρώσεις του μπλε σε πολύτιμους λίθους

Το γαλάζιο και το σμαραγδί των ελληνικών νησιών εμπνέει τον διάσημο ελληνολάτρη Φαουάζ Γκρουόσι. Ο Γκρουόσι, ο οποίος στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με κορυφαίο στέλεχος του οίκου Chopard, δραστηριοποιείται στη Γενεύη, το Παρίσι και το Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας.

Στο κοσμοπολίτικο spot της Νότιας Ιταλίας φθάνουν αρκετοί έλληνες φίλοι του Γκρουόσι εδώ και χρόνια για να δώσουν το παρών σε καλέσματά του. Το καλοκαίρι αυτό, βέβαια, τα πάντα έχουν ματαιωθεί λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που, όπως όλοι ξέρουμε, εκτός από την Ελλάδα έχουν πλήξει τη Σαρδηνία και πολλές περιοχές της Νότιας Ιταλίας.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024