Ήταν να μην πατήσει στην Ελλάδα ο Μάριος Καπότσης. Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης που επέστρεφε από το Τόκιο μαζί με την Εθνική ομάδα πόλο την Τετάρτη δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια και αγκαλιές.
Πρώτη και καλύτερη ήταν η αγαπημένη του, Κόνι Μεταξά που έσπευσε να τον υποδεχτεί στο αεροδρόμιο με σέξι look και ένα τεράστιο χαμόγελο (και την ελληνική σημαία) ζωγραφισμένα στο πρόσωπό της.
Λίγο αργότερα ωστόσο τη σκυτάλη πήρε ο πατέρας της Κόνι, Λευτέρης Πανταζής,. Ο τραγουδιστής κρατώντας μια ανθοδέσμη έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στον αθλητή. Η φωτογραφία μάλιστα ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Instagram με το ίδιο να σημειώνει: «Γράψατε ιστορία».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση