«Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;» – Ποιος ξαναείπε στον Τζώρτζογλου την επική ατάκα
Ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τον πιο απίθανο τρόπο.
Τις διακοπές του στη Σαντορίνη μαζί με τη Σοφία Μαριόλα απολαμβάνει ο Στράτος Τζώρτζογλου. Το ζευγάρι περνά χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους του.
Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε πρόσφατα τα γενέθλιά του και δέχτηκε μια ιδιαίτερη έκπληξη από την παρέα του.
Συγκεκριμένα, έκλεισε 56 χρόνια ζωής και έσβησε τα κεράκια που ήταν πάνω σε μια τούρτα που έγραφε: «Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα». Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα.
«Η απίστευτη τούρτα έκπληξη από τους φίλους μας ! Σας ευχαριστούμε πολύ», έγραψε στη λεζάντα της. Ο Στράτος Τζώρτζογλου έγραψε από μεριάς του: «Ευχαριστώ από καρδιάς για την τούρτα έκπληξη τα φιλαράκια μου στην Σαντορίνη στο αγαπημένο μου εστιατόριο».
Θυμίζουμε πως αυτή η ατάκα έχει γραφτεί στην τηλεοπτική ιστορία από την ημέρα που την είπε η Τζένη Μπότση στον Τζώρτζογλου στη σειρά «Το σημάδι του έρωτα».
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stratos Tzortzoglou (@stratos_tzortzoglou)
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Κρητικοί των 10 παικτών!
- Στον Λευκό Οίκο ο Νετενιάχου για τη συνάντηση με τον Τραμπ, χωρίς παρουσία δημοσιογράφων – Τι θα ζητήσει
- Οριστικό τέλος για τη European Super League: Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA κατέληξαν σε συμφωνία
- Από πού προήλθαν τα χρήματα της Γκισλέιν Μάξγουελ; Από μυστικά τραστ που δημιούργησε ο πατέρας της
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για να μειώσει τον πληθυσμό σε 10 εκατομμύρια – Κλείνοντας την πόρτα στους μετανάστες
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο




