Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν - Αποθεώνει τον Κάνιε Γουέστ και μας αφήνει άφωνους

Κιμ Καρντάσιαν – Αποθεώνει τον Κάνιε Γουέστ και μας αφήνει άφωνους

Η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της και έκανε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Ήταν Φεβρουάριος όταν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Από τότε έχουν γραφτεί διάφορα για τη σχέση τους και τους λόγους που έβαλαν τέλος στον γάμο τους. Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες υπήρξαν φήμες που τους ήθελαν στα «μαχαίρια». Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται να ισχύει.

Ειδικά, αν λάβουμε υπόψη τις τελευταίες δηλώσεις της τηλεπερσόνας, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή.

Σε συνέντευξή της κατά την διάρκεια του podcast «We Are Supported By…» με την Κρίστεν Μπελ και τη Μόνικα Πάντμαν, η 40χρονη σταρ δήλωσε πως ανεξαρτήτως από ό,τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Κάνιε Γουέστ και οδήγησε τον γάμο τους στο τέλος, η ίδια νιώθει ευγνώμων απέναντί του, καθώς της δίδαξε πολλά πράγματα.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον Κάνιε. Το να είμαι σε σχέση μαζί του εδώ και μία δεκαετία, με άλλαξε πολύ σαν άνθρωπο. Είναι ένας άνθρωπος, που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να αρέσει στους άλλους, γενικά δε νοιάζεται για τις γνώμες γύρω του. Τον νοιάζει να είναι αληθινός προς τον εαυτό του. Με δίδαξε. Και μάλιστα, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να προσπαθήσει καν. Μου έδειξε με τον τρόπο του πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή και να είμαστε ο εαυτός μας», είπε.

Επίσης, σημείωσε ότι στο παρελθόν είχε πολύ άγχος για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, για την εμφάνισή της, ακόμα και για τις δηλώσεις, που έκανε. Όμως, δίπλα στον ράπερ συνειδητοποίησε πως όλα αυτά τα πράγματα είναι τόσο «μικρά».

«Βαρέθηκα απλά να ικανοποιώ τους άλλους. Έμαθα πρώτα απ’ όλα να είμαι ο εαυτός μου δίπλα του. Δεν είναι ανάγκη να ευχαριστείς τους πάντες. Όσο είμαι ο εαυτός μου, τόσο πιο πολύ μου αρέσω. Ζω με τον τρόπο, που θέλω, έχω μια ζωή και θα την ζήσω όπως επιλέγω εγώ και κανένας άλλος», εξήγησε και τόνισε πως η αλλαγή αυτή στην στάση της ζωής της ήταν, που την βοήθησε τελικά να αποκτήσει παραπάνω αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Ιουλίου η Κιμ έκανε εμφάνιση – έκπληξη σε live του Κάνιε μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τη Νορθ, τον Σεντ, την Σικάγο και τον Ψαλμ.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024