Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη - Αυτό θα πει φιλότιμο - Βρήκαν πορτοφόλι με 1.500 ευρώ και το παρέδωσαν

Κρήτη – Αυτό θα πει φιλότιμο – Βρήκαν πορτοφόλι με 1.500 ευρώ και το παρέδωσαν

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στην Κρήτη και πρωταγωνιστές του ήταν δύο εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ. Το πορτοφόλι ανήκε σε τουρίστες.

Εργαζόμενοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο στην Κρήτη βρήκαν πορτοφόλι με 1.500 ευρώ και το παρέδωσαν. Η είδηση προκαλεί αισθήματα σεβασμού και δείχνει ότι το φιλότιμο δεν έχει χαθεί από ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για το μεροκάματο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο οδηγός του λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης Μανόλης Κιοστεράκης και η εισπράκτορας Δέσποινα Σαμωνάκη, βρήκαν το πορτοφόλι στο δρομολόγιο του λεωφορείου από το Ηράκλειο προς τη Χερσόνησο. Αμέσως, αναζήτησαν τους κατόχους του.

Το πορτοφόλι είχαν χάσει τουρίστες

Όπως αποδείχθηκε τελικά, το πορτοφόλι ανήκε σε ζευγάρι τουριστών που διέμεναν στην Ανάληψη και οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν έμαθαν πως βρέθηκε το πορτοφόλι. Μάλιστα, επέμεναν να δώσουν χρήματα στους υπαλλήλους του ΚΤΕΛ αναγνωρίζοντας την ευσυνειδησία και την τιμιότητα τους αλλά εκείνοι δεν δέχθηκαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ βρίσκουν πορτοφόλια μέσα στο λεωφορείο που τα ξεχνάνε οι ιδιοκτήτες τους, αλλά σίγουρα η περίπτωση αυτή είναι ξεχωριστή διότι οι ξεχασιάρηδες τουρίστες άφησαν μέσα στο πούλμαν μια μικρή περιουσία.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024