Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη - Θλίψη και οργή για τη δολοφονία της 47χρονης - Σε πολύωρο χειρουργείο υποβλήθηκε ο δράστης

Κρήτη – Θλίψη και οργή για τη δολοφονία της 47χρονης – Σε πολύωρο χειρουργείο υποβλήθηκε ο δράστης

Η 47χρονη από το Πάνορμο Ρεθύμνου είναι το 8ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα και το 2ο στην Κρήτη για το 2021.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και ολόκληρης της Κρήτης από την δολοφονία της 47χρονης γυναίκας στο Πάνορμο.

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως η Σταυρούλα δεν είναι πια κοντά τους. Πώς έτσι ξαφνικά, χωρίς καμία αιτία οπλίστηκε το χέρι του γείτονα της και της αφαίρεσε τη ζωή με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 49χρονος δράστης που διατηρεί ταβέρνα στην περιοχή, πυροβόλησε πισώπλατα τη 47χρονη μέσα στο κατάστημα, fish spa, του οποίου ήταν ιδιοκτήτρια και στη συνέχεια συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Μάλιστα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε πολλές ώρες.

Πολύ αγαπητή

Η 47χρονη ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή του Ρεθύμνου όπου και είχε επιχείρηση με fish spa.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν.

Στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν.

Πηγή εικόνων cretapost

Σε πολύωρο χειρουργείο υποβλήθηκε ο δράστης

Ο 49χρονος δράστης του φονικού στο Πάνορμο, ο οποίος αφού δολοφόνησε τη 47χρονη αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε πολλές ώρες, σύμφωνα με το cretapost.

Ποιοι λόγοι όπλισαν το χέρι του δράστη

Μιλώντας στην ίδια πηγή, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.
Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την ήθελε ερωτικά όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού.

Πηγή εικόνας: rethemnosnews

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην παραθαλάσσια περιοχή βόρεια του Ρεθύμνου, στο Πάνορμο. Ο 49χρονος επισκέφτηκε την επιχείρηση της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα και την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Λίγη ώρα αργότερα το όχημα του εντοπίστηκε. Εκείνος είχε στρέψει την καραμπίνα εναντίον του και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024