Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μήπως σε θέλει μόνο για σεξ;

Μήπως σε θέλει μόνο για σεξ;

Πώς θα καταλάβεις αν ψάχνετε τα ίδια πράγματα

Δεν θα καταλήξει κάθε μας ερωτική επαφή σε μια καινούργια σχέση. Ευτυχώς. Ούτε ταιριάζουμε όλοι με όλους, ούτε έχουμε πάντα τη διάθεση να αφιερώσουμε τόσο χρόνο και ενέργεια σε κάτι καινούργιο. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το πρόβλημα αρχίζει όταν δεν είμαστε ξεκάθαροι για τις προθέσεις μας. Και δυστυχώς, αυτό δεν είναι καθόλου σπάνιο. Κάποιες φορές μπορεί να είναι ζήτημα φυγόπονης στάσης της άλλης – να μην θέλει, δηλαδή, να εμπλακεί σε μια έστω και ελάχιστα δύσκολη συζήτηση – ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που αυτή η απροσδιοριστία είναι στρατηγική. Δηλαδή, ο άλλος ξέρει καλά ότι δεν θέλει σχέση μαζί σου, αλλά δεν θέλει να το ξέρεις κι εσύ, γιατί τότε μπορεί το σεξ να σταματήσει – όπως και η επιβεβαίωση που ενδεχομένως του δείχνεις.

Το θέμα, όμως, δεν είναι γιατί το κάνει. Αυτό έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν θα το μάθεις ποτέ με σιγουριά. Το θέμα είναι να καταλάβεις αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, για να δεις και τι μπορείς να κάνεις για αυτό.

Τα σημάδια ότι σε θέλει μόνο για σεξ

Δεν ξέρει πώς λένε τον σκύλο σου

Εντάξει, πρόκειται για ένα ενδεικτικό παράδειγμα. Όμως αν μετά από πολλαπλά ραντεβού και ώρες που έχετε περάσει μαζί, εξακολουθεί να μην έχει μάθει πράγματα για σένα, μάλλον δεν θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Αλήθεια, σε ρωτάει ποτέ για τον εαυτό σου;

Δεν ξέρεις πώς λένε την κολλητή της

Αντίστοιχα, αν θέλει να κρατήσει αποστάσεις, υπάρχει περίπτωση να αποφεύγει κι εκείνη να σου μιλάει για την καθημερινότητά της ή ακόμη και να υπεκφεύγει όταν την ρωτάς εσύ πράγματα.

Έχει πρόγραμμα

Οι συναντήσεις σας είναι συγκεκριμένες – και πάντα προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες, με τίποτα δεν ξεβολεύεται. Όταν εντέλει βρίσκεστε, πάντα θα είναι στο σπίτι σου ή το σπίτι του. Όταν βγαίνετε, προτιμά να σε πηγαίνει σε μέρη που δεν θα συναντήσετε γνωστούς. Το πιο δυνατό σημάδι, όμως, είναι πάντα το εξής: Προσπαθεί μετά το σεξ να κοιμάστε ο καθένας σπίτι του.

Δεν καταλαβαίνεις τι θέλει από σένα

Και μόνο που διαβάζεις αυτό το κείμενο, κάτι δεν πηγαίνει καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε θέλει για κάτι πέρα από το σεξ. Μπορεί να περνάει πάντα καλά μαζί σου, και να του αρέσεις πολύ, αλλά για τον χι δικό του λόγο να μην νιώθει έτοιμος για κάτι περισσότερο. Αλλά ξέρεις κάτι; Δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο σέξι από το να προσπαθείς να τον πείσεις για κάτι περισσότερο.

Νιώθεις ότι δεν σε σέβεται

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνει κάτι κακό. Μπορεί αυτή η αίσθηση να έχει προκύψει από το ότι μονίμως περιμένει εσύ να είσαι διαθέσιμος για εκείνη, ενώ η ίδια δεν πρόκειται ποτέ να χαλάσει το πρόγραμμά της για χάρη σου. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάτι μέσα σου σου λέει ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, σίγουρα υπάρχουν λόγοι.

Το συμπέρασμα;

Το κυριότερο δεν είναι τι θέλει εκείνος από εσένα, αλλά τι θέλεις εσύ από εκείνον. Είσαι σίγουρη ότι θα ήθελες να έχετε κάτι περισσότερο; Αν η απάντησή σου είναι θετική, μίλησέ του. Ευθέως. Διεκδίκησε αυτό που θες και δες τι θα σου πει. Ναι, είναι πιθανό αυτό να σημάνει το τέλος της οποιασδήποτε μεταξύ σας σχέσης. Όμως δεν έχει κανένα νόημα να λογοκρίνεις τις επιθυμίες σου για να μένεις σε κάτι που δεν σε ικανοποιεί. Και σίγουρα δεν έχει νόημα να χάνεις τον χρόνο σου με κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει πραγματικά.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024