Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο – Βασικός στην Ντόρτμουντ, «άγνωστος» 21χρονος Ελληνας

Απίστευτο – Βασικός στην Ντόρτμουντ, «άγνωστος» 21χρονος Ελληνας

Ποιος είναι ο 21χρονος, Αντώνης Παπαδόπουλος, που έπαιξε βασικός στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Βέχεν για το Κύπελλο Γερμανίας

Ένα ελληνόπουλο ανάμεσα στα αστέρια της Ντόρτμουντ! Ένα ποδοσφαιρικό παραμύθι με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Παπαδόπουλο. Τον 21χρονο που έχει… τρελάνει τον προπονητή των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόζε.

Ο νεαρός άσος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Στουγκάρδη (10/9/1999), ανακαλύφθηκε από το τμήμα σκάουτινγκ της Ντόρτμουντ και όχι μόνο κέρδισε μια θέση στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά κατάφερε να πείσει τον Μάρκο Ρόζε ότι αξίζει να παίξει βασικός.

Ο συμπατριώτης μας βρέθηκε στην αρχική 11άδα στον αποψινό αγώνα της Ντόρτμουντ με την Βέχεν για το Κύπελλο Γερμανίας και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 3-0. Ο Αντώνης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, έχοντας ως παρτενέρ τον Ακαντζί.

Η εμφάνισή του, όπως και οι αντίστοιχες που έκανε στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε η Ντόρτμουντ, ήταν εξαιρετική και έκανε τους Γερμανούς να τρίβουν τα… μάτια τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φυσική του θέση δεν είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, αλλά αυτή του αμυντικού χαφ. Εκεί αγωνιζόταν όταν τον ανακάλυψε το τμήμα σκάουτινγκ της Ντόρτμουντ, με την γερμανική ομάδα μάλιστα να τον παίρνει ως ελεύθερο.

Ο 21χρονος από το 2019 έως τον περασμένο Ιούνιο αγωνιζόταν στην Χάλε, στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Πέρσι, έπαιξε σε 35 παιχνίδια, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ.

Η Ντόρτμουντ τον απέκτησε για την δεύτερη ομάδα, αλλά η σκληρή δουλειά που έκανε στις προπονήσεις έπεισαν τον Μάρκο Ρόζε να τον πάρει στην πρώτη ομάδα. Το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Δείτε τον εν δράσει από τα φιλικά της Ντόρτμουντ:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024