Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζεσούς σταμάτησε την μεταγραφή του Βλαχοδήμου στην Λιλ

Ο Ζεσούς σταμάτησε την μεταγραφή του Βλαχοδήμου στην Λιλ

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Ζόρζε Ζεσούς θέλει να κρατήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην Μπενφίκα, βάζοντας στοπ στις διαπραγματεύσεις της πορτογαλικής ομάδας με την Λιλ.

Η Λιλ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έχασε τον βασικό της τερματοφύλακα. Ο Μάικ Μενιάν μετακόμισε στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν και οι Λιλουά έχουν να διαχειριστούν το μεγάλο κενό που άφησε ο Γάλλος τερματοφύλακας.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας χτενίζουν την μεταγραφική αγορά για να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του και έχουν καταλήξει στον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ωστόσο, η περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα μόνο εύκολη δεν είναι.

Όπως αναφέρει, η ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt, οι δυο ομάδες έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο ο Ζόρζε Ζέσους έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση των Αετών ότι υπολογίζει κανονικά τον άλλοτε πορτιέρο του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κρατήσει στον ρόστερ της ομάδας τον Βλαχόδημο, αλλάζοντας άρδην την άποψη που είχε για εκείνον το προηγούμενο διάστημα.

Παρόλο αυτά, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να αλλάξει άποψη για την παραχώρηση του Ελληνα τερματοφύλακα, από την στιγμή που η γαλλική ομάδα είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να τον αποκτήσει, καταθέτοντας μια καλύτερα οικονομική πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλαχοδήμος έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ κατά το παρελθόν και η Ντόρτμουντ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο έκανε πίσω λόγω των των υψηλών απαιτήσεων της Μπενφίκα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024