Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Εύβοια - Απελπιστική η κατάσταση στη Λίμνη - Τα πάντα έχουν παραδοθεί στις φλόγες

Φωτιά στην Εύβοια – Απελπιστική η κατάσταση στη Λίμνη – Τα πάντα έχουν παραδοθεί στις φλόγες

«Δεν υπήρξαν ούτε και τη μέρα εναέρια και αυτή είναι η παράμετρος που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο», καταγγέλλει ο δήμαρχος Αιδηψού.

Πύρινος τρόμος για ακόμα μία νύχτα στη Βόρεια Εύβοια. Η φωτιά είναι ασταμάτητη και ο αγώνας των πυροσβεστών άνισος. Οι κάτοικοι και οι τουρίστες στη Λίμνη απεγκλωβίζονται με πλωτά μέσα.

Μιλώντας νωρίτερα στο MEGA, o Γιάννης Κοντζιάς, δήμαρχος Αιδηψού, σημείωσε ότι στην ευρύτερη περιοχή έχουν εκκενωθεί άλλα τέσσερα χωριά. «Η κατάσταση είναι δυσάρεστη και δύσκολη, αναγκαστήκαμε να εκκενώσουμε άλλα 4 χωριά που απειλούνται από ένα μέτωπο που εξελίσσεται», είπε.

Παράλληλα, οι συνθήκες με το πέρασμα της ώρας δυσκολεύουν, καθώς έχει πέσει το σκοτάδι και τα εναέρια μέσα δεν επιχειρούν. «Δεν υπήρξαν ούτε και τη μέρα εναέρια και αυτή είναι η παράμετρος που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο», κατήγγειλε και σημείωσε: «Υπομονή, αλληλεγγύη σε όσους δοκιμάζονται από την πυρκαγιά, δεν είναι η ώρα για απόδοση ευθυνών αλλά για δουλεία», κατέληξε.

Πολίτες απομακρύνονται με ferry boat:

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι εικόνες μέσα από ferry boat που βρέθηκε στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, προκειμένου να απομακρύνει κατοίκους και παραθεριστές από τη φλεγόμενη περιοχή. Νωρίτερα, περίπου 1.000 άνθρωποι μεταφέρθηκαν από το λιμάνι της Λίμνης, σε ασφαλές σημείο. Αυτή την ώρα, οι φλόγες πλησιάζουν τη θάλασσα.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024