Τεράστιο επίτευγμα – Στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς, πάνω από τον Ναδάλ
Ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε από τον Λόιντ Χάρις, κάτι που σημαίνει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την ερχόμενη Δευτέρα θα ανέβει στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να γράφει ιστορία στο παγκόσμιο τένις, ακόμη και όταν δεν αγωνίζεται.
Ο έλληνας τενίστας, που διανύει μια σπουδαία σεζόν, είναι έτοιμος να καταγράψει ένα τεράστιο επίτευγμα από την ερχόμενη Δευτέρα (9/8), καθώς θα ανέβει στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης πρώτη φορά στην καριέρα του.
Ο Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του Ραφαέλ Ναδάλ από τον Λόιντ Χάρις στα προημιτελικά του City Open της Ουάσινγκτον, θα ξεπεράσει τον ισπανό θρύλο σε μια αναμφίβολα ιστορική στιγμή για τον ίδιον.
Συγκεκριμένα, ο 23χρονος θα ανέβει στους 8115 πόντους και θα πατήσει στην τρίτη θέση, με τον ισπανό σταρ να βρίσκεται στο Νο 4 και στους 7815 βαθμούς.
Και το πιο σημαντικό, θα είναι εκτός τριάδας πρώτη φορά μετά τις 29 Μαΐου 2017.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…