Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέννυ Μπαλταζή - Οργισμένη ανάρτηση για τις πυρκαγιές και την περιβαλλοντική καταστροφή

Πέννυ Μπαλταζή – Οργισμένη ανάρτηση για τις πυρκαγιές και την περιβαλλοντική καταστροφή

Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε τον θυμό της για τις ανθρώπινες πράξεις που οδηγούν τον πλανήτη στην καταστροφή

Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, η Πέννυ Μπαλτατζή εξέφρασε την οργή της για τις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα μας, αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια εικόνα στην οποία η Γη εμφανίζεται να φλέγεται, την οποία συνόδευσε από ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κείμενο.

Συγκεριμένα, έγραψε:

«Φαντάζομαι τις ανθρωπόμορφες κατάρες με τα τετραπέρατα μυαλά σαν ορθογώνιες σανίδες, στεγνές από ενσυναισθηση, άδειες από αίσθημα πληρότητας και ολοκλήρωσης. Φαντάζομαι αυτά τα τερατουργήματα σαν ένα είδος από πλανήτη άνυδρο, από έδαφος σαθρό και δίχως ίχνος ζωής. Ούτε κι αυτά μέσα τους έχουν ζωή, ούτε δημιουργούν ζωή με τη στέρφα ανυπεράσπιστη κ αχρείαστη λογική τους.

»Όσα περισσότερα χτίζεις, τόσα περισσότερα χρειάζεται να γκρεμίσεις και τελειωμό δεν έχουν οι πράξεις που πάντα ζημιωμένος θα βγαίνει ο – αν ήταν – άνθρωπος. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που χάλασαν τη συνταγή και αφέθηκαν στο αίσθημα ευθύνης.

»Που νοιάζονται, που στέκονται, που γεννούν δέντρα, σπόρο απ τα καμένα και ανθούς απ το τίποτα. Ευτυχώς υπάρχουν αυτοί που ρίχνουν δροσιά και φτιάχνουν όαση εκεί που η αδυσώπητη έρημος ξέχνα να ζει κ η ίδια.

»Ευτυχώς υπάρχουν αυτοί που ρίχνουν δροσιά και φτιάχνουν όαση εκεί που η αδυσώπητη έρημος ξέχνα να ζει κ η ίδια. Πάντα χαμένος θα είναι ο – αν ήταν – ανθρωπος γιατί η λευτεριά δεν είναι στα κεκτημένα, αλλά είναι σ αυτά που η φύση απλοχερα μας χάρισε και μεις της τα πετάξαμε στα μούτρα αφού πρώτα τα καταστρεψαμε.κι αυτή γενναιόδωρα έδωσε κι άλλα.

»Κι αυτή με ελπίδα και σα μάνα συνέχισε χωρίς να κρατάει θυμό και οργή να δίνει. Τωρα μόνο θα πάρει. Δεν είμαστε παιδιά της είμαστε οι δυνάστες της. Είμαστε οι πληγές της. Είμαστε η ψώρα πάνω στο δέρμα της».

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024