Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το in.gr στην καρδιά των γεγονότων - Συνεχής ενημέρωση

Το in.gr στην καρδιά των γεγονότων – Συνεχής ενημέρωση

Το in.gr που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην καρδιά των γεγονότων, ενώ κάλυψε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τις εξελίξεις, θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει

Δραματικές ώρες με εξαιρετικά αβέβαιη εξέλιξη βιώνει ολόκληρη η χώρα, με τουλάχιστον τρία μεγάλα πύρινα μέτωπα να μαίνονται ανεξέλεγκτα για τέταρτη μέρα, με τη φωτιά να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της.

Στην Αττική η κατάσταση κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη με τη φωτιά να περνά από την απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, και πλέον να απειλεί πολλές περιοχές. Εντολές εκκένωσης μέσω 112 και σειρήνες πυροσβεστικών οχημάτων και περιπολικών σκορπούν τον τρόμο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν τιτάνια προσπάθεια να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, καθώς κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της νύχτας η κατάσταση σε πολλά μέτωπα επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα οι ελπίδες να στρέφονται στα εναέρια μέσα που θα επιχειρήσουν με το πρώτο φως της ημέρας.

Το in.gr που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην καρδιά των γεγονότων, μετέδιδε όλες τις εξελίξεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα συνεχίσει μέχρι οι επικίνδυνες φωτιές να τεθούν υπό έλεγχο.


Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024