Η Αττική φλέγεται και όπως είναι λογικό η οργή ξεχειλίζει… Οι πυροσβέστες δίνουν τεράστια μάχη με τις φλόγες, ενώ με τόσα μέτωπα ανοιχτά είναι λογικό ότι γίνεται ιεράρχηση των αναγκών, βάσει προφανώς της επικινδυνότητας, γεγονός που προκαλεί ωστόσο οργισμένες αντιδράσεις από πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στις Αφίδνες καταγγέλλουν ότι έμειναν μόνοι τους και δεν βοηθήθηκαν, ενώ η φωτιά έγλειφε τα σπίτια τους. Το ίδιο κατήγγειλε και στο MEGA ο πρόεδρος της κοινότητας Αφιδνών, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος.

«Αυτή τη στιγμή η φωτιά έχει περάσει την Εθνική, έχει αρχίσει και μπαίνει στο χωριό και δεν υπάρχει κανένα πυροσβεστικό! Είμαστε ανοχύρωτο χωριό» έλεγε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος μιλώντας νωρίτερα στο MEGA, απευθύνοντας δραματική έκκληση για βοήθεια.

«Δεν υπάρχει ούτε ένα Πυροσβεστικό. Παρακαλάμε τρεις ώρες. Έχουμε 1.000 αστυνομικούς που δεν κάνουν τίποτα. Εγώ πυροσβέστες θέλω» φώναζε από την πλευρά του φανερά εξοργισμένος ο αντιπρόεδρος κοινότητας Αφιδνών στην κάμερα του Open.

«Καήκαμε και δεν ήλθε ούτε ένας άνθρωπος»

«Καιγόμαστε, καήκαμε μάλλον και δεν ήρθε ούτε ένας άνθρωπος, ούτε ένα πυροσβεστικό» είπε μία γυναίκα εξοργισμένη μιλώντας στον αέρα του Open.

«Ήμουν μέχρι τελευταία στιγμή με τη γεώτρηση, δεν έχω εικόνα τι γίνεται. Οι φλόγες ήταν στα δύο μέτρα, έφυγα τελευταία στιγμή και εγώ και ο γιος μου. Δεν ήλθε κανείς. Κανείς όμως. Να πάνε όλοι στο διάολο. Καήκαμε γ@μω την τρέλα μου» ξέσπασε η γυναίκα φανερά φορτισμένη.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο