Κατερίνα Στικούδη – Ξεσπά η τραγουδίστρια για τις πυρκαγιές
Η ανάρτησή της είναι γροθιά στο στομάχι.
Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε σήμερα η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις από τις φωτιές -όπως και όλη η Έλλάδα- και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω των social media.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ανέφερε: «Εμπρησμοί, κι άλλοι εμπρησμοί, κάθε καλοκαίρι. Πόσα σπίτια θα κάψεις; Πόσες ανθρώπινες ψυχές θα ταλαιπωρήσεις; Πόσα σπίτια θα εξαφανίσεις; Πόσα ζωάκια θα σκοτώσεις; Πότε θα καταλάβουμε ότι αυτός εδώ ο τόπος απλά μας φιλοξενεί και δεν μας ανήκει; Ξυπνήστε ρε».
Δείτε παρακάτω όσα είπε:
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
- Οι διεθνείς ειρηνευτικές αποστολές σε κίνδυνο – Αιτία, γεωπολιτικές εντάσεις και ελλείψεις χρηματοδότησης
- Euroleague: Υπόκλιση στο λαό του Θρύλου από την Marca και την AS – Η «ηρωική» Ρεάλ και ο «θρίαμβος» του Ολυμπιακού
- Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό: «Κάθε επιτυχία να φέρνει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ» (pic)
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442