Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά στην Ελαία και στην Καλλιθέα της Φωκίδας.
Η φωτιά ξεκίνησε από την Ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη συνέχεια στην Καλλιθέα, όπου επίσης έκαψε σπίτια ενώ ισχυροί άνεμοι την οδηγούν νότια προς τον Άγιο Σπυρίδωνα.
Να σημειωθεί ότι τα χωριά Ελαία και Καλλιθέα εκκενώθηκαν, καθώς οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής πήραν στα κινητά τους μήνυμα μέσω του 112, που αρχικά τους καλούσε να εκκενώσουν την περιοχή της Ελαίας και τους οδηγούσε στο χωριό Καλλιθέα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.