Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάσια Κονιτοπούλου για Βαρυμπόμπη - «Δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε»

Νάσια Κονιτοπούλου για Βαρυμπόμπη – «Δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε»

Η γνωστή τραγουδίστρια ζει μόνιμα πλησίον της πλατείας της Βαρυμπόμπης, με αποτέλεσμα χθες να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σπίτι της

Εκατοντάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους εξαιτίας της χθεσινής φωτιάς στη Βαρυμπόμπη, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που κινδύνευσαν ή είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη.

Ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν δραματικές ώρες – ευτυχώς με αίσιο τέλος – ήταν και η Νάσια Κονιτοπούλου που μίλησε για την πολύ δύσκολη χθεσινή ημέρα στο gossip-tv.gr.

Το σπίτι της τραγουδίστριας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πλατεία της Βαρυμπόμπης και τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν την κατοικία τους και να καταφύγουν σε γνωστούς και φίλους, αρχικά στο κοντινό Μενίδι και εδώ και λίγες ώρες στο σπίτι της συναδέλφου και φίλης της Κωνσταντίνας στη Γλυφάδα, μη γνωρίζοντας τι θα αντικρύσουν την επόμενη μέρα.

«Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά και το σπίτι μας σώθηκε, αλλά δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε», δήλωσε.

«Στα καλά του καθουμένου. Ήταν ανεξήγητο αυτό που γινόταν. Στην αρχή έδειχνε να πηγαίνει προς τα κάτω ενώ πολλές φορές φαινόταν σαν να κατάφερναν να τη σβήσουν ξαφνικά ξαναφούντωνε».

-Τι ώρα αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε το σπίτι;

«Εγώ έφυγα με τα σκυλιά μου νωρίς το απόγευμα. Μας διώξανε. Ο γιος μου που είναι και εθελοντής έμεινε πίσω και στο παρά πέντε τον έδιωξαν με το ζόρι. Μεγάλη αγωνία. Ξαναλέω δόξα τω Θεώ, δεν είχαμε χειρότερα».

-Μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας;

«Δεν έχουμε πάθει ζημιές, ανέβηκε ο γιος μου και με ειδοποίησε αλλά δεν έχουμε ρεύμα και οι θερμοκρασία είναι ακόμα πολύ υψηλή, οπότε δεν νομίζω να γυρίσουμε άμεσα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024