Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Offspring – Έδιωξαν τον ντράμερ τους επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί

Offspring – Έδιωξαν τον ντράμερ τους επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί

Το περιστατικό ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των κοινωνικών του δικτύων

Ο Πιτ Παράντα, ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Offspring, ανακοίνωσε ότι τα άλλα μέλη της μπάντας… τον έδιωξαν επειδή δεν είχε εμβολιαστεί για τον νέο κοροναϊό.

Σε ανάρτησή του έγραψε:

«Από τη στιγμή που δεν κατάφερα να συμμορφωθώ με αυτό που αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με διαταγή εκ μέρους της βιομηχανίας, πρόσφατα αποφασίστηκε ότι δεν είναι ασφαλές να είμαι κοντά στους υπόλοιπους, στο στούντιο ή σε τουρ… Δεν θα με δείτε στις επόμενες συναυλίες.

»Επίσης, θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου προκειμένου και όλοι οι υπόλοιποι που βιώνουν τον ίδιο πόνο και την ίδια απομόνωση, επειδή οι υπόλοιποι τους εγκαταλείπουν αυτή την περίοδο, να αισθανθούν λιγότερο μόνοι».

Επιπλέον ανέφερε ότι ο γιατρός του του σύστησε να μην κάνει το εμβόλιο, εξαιτίας της «προσωπικής του ιατρικής ιστορίας και των παρενεργειών που έχουν αυτά τα εμβόλια».


Πρόσθεσε ότι «δεν έχω αρνητικά συναισθήματα προς τη μπάντα μου. Κάνουν αυτό που θεωρούν καλύτερο για τους εαυτούς τους και το ίδιο κάνω κι εγώ».

Επιπλέον, υποστήριξε:

«Υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι (όπως εγώ) που κινδυνεύουν περισσότερο από αυτές τις ενέσεις από ό,τι από τον ιό… Πρέπει να πω ότι στηρίζω απολύτως την πληροφορημένη συναίνεση – που προϋποθέτει πως η επιλογή δεν θα προκύπτει μέσω του εκβιασμού. Δεν βρίσκω ηθικό ή σοφό να επιτρέπουμε σε εκείνους με τη μεγαλύτερη εξουσία (στην κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς, τους εργοδότες) να ορίζουν τις ιατρικές διαδικασίες στις οποίες πρέπει να υποβληθούν εκείνοι με τη λιγότερη εξουσία».

Οι Offspring δεν έχουν σχολιάσει την ανακοίνωση του Παράντα.

Ο Παράντα ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 2007 και συμμετείχε στα τελευταία τέσσερα άλμπουμ τους.


Τώρα έγινε ένας από τους διάσημους σκεπτικιστές των εμβολίων, μαζί με ονόματα όπως ο Έρικ Κλάπτον, ο Ίαν Μπράουν, ο Βαν Μόρισον και ο Νόελ Γκάλαχερ, που έχουν εκφράσει διαφορετικούς βαθμούς καχυποψίας απέναντι στα εμβόλια.


Αυτή την εβδομάδα, ο Πολ Μακάρτνεϊ εξέφρασε την υποστήριξή του για το εμβοιαστικό πρόγραμμα, αναρτώντας φωτογραφία στην οποία εμβολιάζεται με τη λεζάντα «Να είστε cool. Να κάνετε το εμβόλιο».

Με πληροφορίες από Guardian

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024