Πότε επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μίλτος Τεντόγλου
Τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/8) θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ολυμπιονίκης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου.
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε περήφανη την Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο αγώνισμα του μήκους.
Ο 23χρονος Έλληνας «έκλεψε», όπως είπε ο ίδιος, την πρώτη θέση από τον Κουβανό Ετσεβαρία, με άλμα στα 8,41, έχοντας καλύτερη δεύτερη προσπάθεια από τον συναθλητή του.
Ο Τεντόγλου θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την χώρα μας, ώστε να τον αποθεώσουν όπως του αξίζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Γρεβενά.
Ο Ολυμπιονίκης του μήκους θα βρίσκεται στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/8), περίπου στη 1:10. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από την ιαπωνική πρωτεύουσα, με πρώτο σταθμό τη Βιέννη την Τετάρτη.
Από την Αυστρία θα πετάξει στις 22:05 με την πτήση OS8031 L με τελικό προορισμό το αεροδρομίο Ελευθέριος Βενιζέλος.
- Κ. Τσουκαλάς: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να νικήσει τη ΝΔ και να τη στείλει στην αντιπολίτευση
- Καλαμάτα – Πανιώνιος 2-0: Στη Μαύρη Θύελλα το ντέρμπι
- Κρήτη: 87χρονη ζει σε… εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο Ηράκλειο
- Χαρίτσης: Οι εγχώριοι «τράμπηδες» έχουν ξεσαλώσει – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πρέπει να φύγει
- Νορβηγία: Έκλεισε ένας διάδρομος στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από τον εντοπισμό ενός drone
- LIVE: Φιορεντίνα – Μίλαν


