
Θυμάστε την Πετρούλα Κωστίδου; Δείτε πώς είναι σήμερα το κορίτσι… του καιρού
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τότε που όλοι έπιαναν καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, για να μάθουν από πρώτο χέρι τις καιρικές συνθήκες μέσα από το δελτίο καιρού που παρουσίαζε η όμορφη Πετρούλα
Η Πετρούλα Κωστίδου είχε κάνει δυναμική εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιάζοντας το δελτίο καιρού στο Star, γεμάτη τσαχπινιά και νάζια.
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τότε που όλοι έπιαναν καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, για να μάθουν από πρώτο χέρι τις καιρικές συνθήκες μέσα από το δελτίο καιρού που παρουσίαζε η όμορφη Πετρούλα.

Έχει κάνει στροφή στην καριέρα της
Η Πετρούλα Κωστίδου, εδώ και μερικά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει ολική στροφή την καριέρα της. Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών πλέον, αλλά και φιλοσοφία ζωής, η αγνώριστη Πετρούλα είχε μιλήσει τελευταία φορά σε τηλεοπτική εκπομπή για τη νέα πορεία που επιχειρεί να δώσει στην καθημερινότητά της.
Έδωσε περισσότερη τροφή στη ψυχή της
«Έχω κάνει πλέον διαφορετικές επιλογές, δεν είναι ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση, απλά τώρα κάνω άλλα πράγματα, γράφω ένα βιβλίο. Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό! Δεν μετανιώνω τίποτα! Είδα ότι κάτι λείπει, και ήταν να δώσω λίγο περισσότερη προσοχή στην ψυχή μου!
«Έχω πετάξει από πάνω μου πολλά κιλά κόμπλεξ και ανασφάλειες»
Δεν βλέπω πλέον τηλεόραση! Έχω πετάξει από πάνω μου πολλά κιλά κόμπλεξ και ανασφάλειες! Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, έχει καμιά δεκαριά χρόνια! Έχω 7 χρόνια σχέση, και αν δεν μπορώ να κάνω παιδί, θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω! Έβγαλα ένα ποσό που μου επιτρέπει να μην εργάζομαι για ένα χρονικό διάστημα!» είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα Κωστίδου.
- Η Μπέτις θα παίξει στο επόμενο Champions League και το πανηγύρισε με… Μίστερ Μπιν! (pic)
- Φαίη Σκορδά: Η τρυφερή δήλωση για την Κατερίνα Καινούργιου
- To ChatGPT κατηγορούμενο για τον θάνατο νέου από συνδυασμό ναρκωτικών – Αγωγή στην OpenAI
- Υπουργείο Παιδείας: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
- Χανταϊός: Περίπου 20 Βρετανοί πρώην επιβάτες του MV Hondius θα πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο
- Λήξη συναγερμού για το ύποπτο σακίδιο που βρέθηκε στη ΓΑΔΑ – Ανοιξε ο δρόμος


