Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Πετρούνιας - «Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, η κορυφή μας ανήκει»

Λευτέρης Πετρούνιας – «Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, η κορυφή μας ανήκει»

Ο «άρχοντας» των κρίκων συγκέντρωσε 15.200 βαθμούς και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Κίνητρο για να συνεχίζει να γίνεται καλύτερος χαρακτήρισε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 30χρονος μετά το χρυσό στο Ρίο το 2016 κατέκτησε φέτος το χάλκινο στο Τόκιο και έκανε όλη την Ελλάδα υπερήφανη.

Λίγη ώρα μετά την απονομή έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media στέλνοντας το δικό του μήνυμα και ευχαριστώντας τον κόσμο που τον στήριξε.

«Είμαι ευτυχισμένος με αυτό το αποτέλεσμα! Πρώτα για όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια και βρίσκομαι σήμερα εδώ και ύστερα γιατί μου δίνει κίνητρο αυτό το αποτέλεσμα να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος! Η κορυφή μας ανήκει! Ευχαριστώ Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις του:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, εκτέλεσε ένα εντυπωσιακό και μεγάλης δυσκολίας πρόγραμμα στον τελικό των κρίκων και κατάφερε να συγκεντρώσει 15.200 βαθμούς, οι οποίοι δυστυχώς δεν ήταν ικανοί να ξεπεράσουν το εξαιρετικό δίδυμο των Κινέζων Λιου και Γιου, που κατέκτησαν το χρυσό και το αργυρό αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι κανένας άλλος αθλητής στον τελικό του αγωνίσματος δεν είχε βαθμολογία πάνω από 15, με τους τρεις τους να ξεχωρίζουν και να κατακτούν τελικά τα μετάλλια.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα ο Ολυμπιονίκης αφιέρωσε το μετάλλιο στην Ελλάδα και δήλωσε πως αισθάνεται γεμάτος. Παράλληλα, έκανε λόγο για τρομακτική πίεση: «Αφιερωμένο στην Ελλάδα και τις κόρες μου το μετάλλιο. Αισθάνομαι πολύ γεμάτος. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός και δύσκολος. Υπήρχε τρομακτική πίεση και είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Έχω μια γλυκόπικρη γεύση, μου αρέσει να κερδίζω και να είστε σίγουροι πως θα ξανά κερδίσω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το μετάλλιο. Σημαίνει δικαίωση για μένα και καλώς συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα και στις δύσκολες στιγμές και είναι απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σ’ εμένα μετά το χειρουργείο».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024