Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor - Έτσι περνούν το καλοκαίρι τους οι πρώην παίκτες

Survivor – Έτσι περνούν το καλοκαίρι τους οι πρώην παίκτες

Άλλοι κάνουν τις βουτιές τους, άλλοι έχουν πάρει τα βουνά και άλλοι έχουν «ξεμείνει» στην Αθήνα.

Μπορεί το Survivor να αποτελεί παρελθόν ωστόσο οι παίκτες συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου. Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα ξεκουράστηκαν, έφαγαν, είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έφτιαξαν βαλίτσες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πού κάνουν λοιπόν τις βουτιές τους;

Ο μεγάλος νικητής, Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πήγαν για λίγο στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Εύβοια και ύστερα έφυγαν με το αεροπλάνο για την Μύκονο.

Ο δεύτερος φιναλίστ του παιχνιδιού, ο Ηλίας Μπόγδανος, βρέθηκε με τα μέλη του γκρουπ του για έναν γάμο στην όμορφη Σίφνο.

Στη Μύκονο βρίσκεται επίσης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μάλιστα γιόρτασε και τα γενέθλιά της με ένα όμορφο πάρτι γεμάτο εκπλήξεις. Παρέα της κάνει η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία επίσης δηλώνει παρούσα στο νησί των ανέμων.


Η Ελένη Χαμπέρη από την άλλη έφυγε για τον τόπο καταγωγής της, τον Βόλο και περνά το καλοκαίρι της στο «γειτονικό» Πήλιο που λατρεύει.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου από την μεριά της έχει πάρει τα βουνά. Αυτές τις μέρες συμμετέχει σε ορειβατικούς αγώνες στο Ζαγόρι και φυσικά απολαμβάνει τη φύση που λατρεύει.

Στο νησί του, τη Ρόδο, βρίσκεται ο James Καφετζής μαζί με την αγαπημένη του. Η Άννα Μαρία Βέλλη απολαμβάνει το καλοκαίρι της στη Μάνη ενώ στο Ζευγολατιό Κορινθίας βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος δεν μπορεί να αφήσει την επιχείρηση που διαθέτει εκεί.


Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων έχει «ξεμείνει» στην Αθήνα. Στην Αθήνα παραμένει όμως και η Ελευθερία Ελευθερίου αν και μάλλον σκοπεύει να αποδράσει σε κάποιο νησί σύντομα.

Όσο για τον Αλέξη Παππά, βρίσκεται κλεισμένος στη βίλα του «The Bachelor» καθώς τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024