Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αναχώρησαν σήμερα για το Τόκιο η Μαρία Πρεβολαράκη κι ο Γιώργος Πιλίδης που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι στόχοι και τα όνειρα της Ελληνικής αποστολής είναι πολλά.
Από τη μία η Κυρία της Ελληνικής Πάλης που έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα συμμετάσχει για τρίτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι από την άλλη το «χρυσό παιδί» που συνεχίζει να κυνηγάει τα όνειρά του.
Η Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια έχει δύο εκπροσώπους στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Μαζί με τους δύο αθλητές αναχώρησαν και οι προπονητές Μόησεν Παριάι και Χαράλαμπος Χαβουζίδης.
Ο Μόη είχε σήμερα τα γενέθλιά του και θα σβήσει κεράκια στο αεροπλάνο! Ο έμπειρος προπονητής πάντως θέλησε ως δώρο δύο Ολυμπιακά μετάλλια!
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.