Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια μηνύματα των πολιτικών αρχηγών στον Στέφανο Ντούσκο

Συγχαρητήρια μηνύματα των πολιτικών αρχηγών στον Στέφανο Ντούσκο

«Μας έκανες να νιώσουμε υπερηφάνεια σε μια στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη, επισημαίνει ο Αλ. Τσίπρας. «Συγχαρητήρια Στέφανε Ντούσκο, έκανες όλη την Ελλάδα περήφανη» τονίζει η Φ. Γεννηματά. «Συγχαρητήρια επίσης και σε όλους τους αθλητές της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους» αναφέρει ο Δ. Κουτσούμπας

Τα συγχαρητήριά τους εξέφρασαν στον χρυσό ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Μας έκανες να νιώσουμε υπερηφάνεια σε μια στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη, επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του προς τον Στέφανο Ντούσκο για το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

«Χρυσός ολυμπιονίκης και ρεκόρ αγώνων ο Στέφανος Ντούσκος. Μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μία στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη. Συγχαρητήρια Στέφανε. Σε ευχαριστούμε» έγραψε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρώτο χρυσό μετάλλιο, Ολυμπιακό ρεκόρ, πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία. Συγχαρητήρια Στέφανε Ντούσκο, έκανες όλη την Ελλάδα περήφανη» τονίζει από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συγχαρητήρια επίσης και σε όλους τους αθλητές της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους, καθώς και στους προπονητές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που τους στήριξαν.

»Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναδεικνύεται η προσπάθεια όλων των αθλητών κι αθλητριών, που προετοιμάζονται και πολλές φορές αγωνίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μεγάλες δυσκολίες, γεγονός που κάνει την επιτυχία τους ακόμη μεγαλύτερη» τονίζει ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τα συγχαρητήριά της στον Στέφανο Ντούσκο εξέφρασε η πρώην πρωταθλήτρια του Στίβου, και σήμερα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα.

«Τα θερμότερα συγχαρητήρια όλων μας σε αυτόν τον πανάξιο αθλητή!» έγραψε στο twitter.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024