Σύμφωνα με ανακοίνωση της σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η συγκεκριμένη ομάδα προχώρησε σε καταστροφές στο κάμπινγκ που είχε στηθεί στη Χαλκιδική.

Σε καταστροφές στο κάμπινγκ του «Ιερού Λόχου» στη Χαλκιδική προχώρησε αντιεξουσιαστική ομάδα, η οποία έκανε γνωστή την επίθεσή της μέσα από ανακοίνωσή της. Στον χώρο του κάμπινγκ δεν υπήρχε κάποιος την ώρα της επίθεσης.

Η ανακοίνωση για την επίθεση

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών αναφέρει: «Ξέροντας την τοποθεσία που διεξάγεται το 2ήμερο εθνικιστικό camping, από φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια η φασιστική ομάδα, πήραμε την απόφαση να επισκεφτούμε το μέρος και να προχωρήσουμε σε μια σειρά δολιοφθορών. Πιο συγκεκριμένα σπάστηκαν οι 4 δεξαμενές παροχής νερού, τα παράθυρα, οι σίτες και μέρος του κασώματος από το τροχόσπιτο. Δυστυχώς περιοριστήκαμε μόνο σε υλικές ζημιές αφού ο ιδιοκτήτης του μέρους ήταν άφαντος.

Φασίστες σας ψάχνουμε και σας βρήκαμε.

Αλληλεγγύη σε όσους/ες αγωνίζονται ενάντια στον φασισμό και ό,τι τον γεννά».

Ο «Ιερός Λόχος» είναι μια εθνικιστική ομάδα που αυτοπροσδιορίζεται στο σάιτ της ως «Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων», ενώ το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σε πορείες που τάσσονται κατά των εμβολίων για τον κοροναϊό.

*Φωτογραφίες αρχείου

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr